zadní brzdy 760 bendix

Pro sedmy a devítky
  • Autor
  • Zpráva
selap

zadní brzdy 760 bendix

Příspěvek od selap »

Zdravím,mám takový možná hloupý dotaz-jak vyměnit zadní brzdové destičky.Na první pohled jednoduché,ale nevím jestli k tomu není nějaká finta.Jde mi o to,že nevím jak dostat ven zajištění desek,ty 2 kolíky.Zdali to sproste vyrazit?Není na nich vidět žádné zajištění proti samovolnému vypadení.A zkušenější nesmějte se mi,ale po 10 letech co to auto vlastním,je to poprvé co chci ty desticky měnit.

GDPR_user

zadní brzdy 760 bendix

Příspěvek od GDPR_user »

selap píše:Zdravím,mám takový možná hloupý dotaz-jak vyměnit zadní brzdové destičky.Na první pohled jednoduché,ale nevím jestli k tomu není nějaká finta.Jde mi o to,že nevím jak dostat ven zajištění desek,ty 2 kolíky.Zdali to sproste vyrazit?Není na nich vidět žádné zajištění proti samovolnému vypadení.A zkušenější nesmějte se mi,ale po 10 letech co to auto vlastním,je to poprvé co chci ty desticky měnit.
kolíky se normálně vyklepnou směrem ke středu auta.Jištění je děláno takovými pružnými kroužky.jak to vyklepneš uvidíš.Žádná finta tam není.

Jery

Příspěvek od Jery »

jo jo přesně jak martin říká ale pokud už to máš zarezlé tak si nejprve kup opravnou sadu, což sou 4 ty štefty a 2 křížky protože aby si ty staré dostal ven tak to chce trošku větší ránu kladívkem a ty moje potom už byly potom nepoužitelné.

selap

Příspěvek od selap »

Dik,sadu si koupím než se do toho pustím,jezdím s ním denně a kdybych musel stát,to by mě štvalo :)

Zpět na „700 / 900 - opravy“