http://m.aukro.cz/3d-podloka-podznaka-drk-spz-volvo-1-pr-i3981056631.html
ja to vyresil pismenkama z plastovych prahovych list.

sobi píše:Neco podobnyho je
Tak to si ho musis koupit a nebo potahnout chrom folii...Deshi píše:mě by se hodily celé podznačníky chromované
myslím hlavně celý rámeček, to co je pod značkou samo chromované být nemusíEkky píše:Tak to si ho musis koupit a nebo potahnout chrom folii...Deshi píše:mě by se hodily celé podznačníky chromované
Včera jsem na to čučel na Aukru, už jsem to měl v koši, chvilku na to koukám ještě a koš jsem vyprázdnilEkky píše:sobi píše:Neco podobnyho je
Jasne.. To mam na aute ted,2x jsem projel myckou a chrom jde do hajzlu... Napsal jsem tam volvo jen pro predstavu jak by to asi mohlo vypadat. Jinak se muzem spolecne dohodnout co tam nechat ale jelikoz by to fungovalo jako pozdrav,tak asi bych tam nechal vykerivat webovky tady klubu. Zalezi na Vas co na cem se schodnete..
Já je měl oba, nějakej rok už na autě jsou, jen ten přední jsem si nedávno rozbil.sydney29 píše:Včera jsem na to čučel na Aukru, už jsem to měl v koši, chvilku na to koukám ještě a koš jsem vyprázdnil![]()
Ten chrom nanášený na plastu je absolutně o ničem. Jestli je to na poklicích disků, nebo kdekoli jinde, tak to vydrží max. jednu zimní sezónu a je šlus
![]()
![]()
A jestli tu někdo shání chromované podznačníky, tak je to ta samá kapitola, takže na H....
Tomu verim ale ja mel na mysli to udelat jako pogumovanou samolepku jako mame losi na blatnicich. Bude to asi to same ve finale ale neco jineho,jinak zpracovane a neokoukane.Lachtan píše:Tohle už tady funguje cca 7 let
Toť Tvá zkušenost, Tvůj názor na věc..To je v pořádkuDeshi píše:Já je měl oba, nějakej rok už na autě jsou, jen ten přední jsem si nedávno rozbil.sydney29 píše:Včera jsem na to čučel na Aukru, už jsem to měl v koši, chvilku na to koukám ještě a koš jsem vyprázdnil![]()
Ten chrom nanášený na plastu je absolutně o ničem. Jestli je to na poklicích disků, nebo kdekoli jinde, tak to vydrží max. jednu zimní sezónu a je šlus
![]()
![]()
A jestli tu někdo shání chromované podznačníky, tak je to ta samá kapitola, takže na H....
Neměl jsem problém s odlupujícím chromem. Naprosto v pohodě.
Mám chromové poklice na sedmičce už minimálně 8 let, na podznačnících vydržel asi tak 5 let. Neodlupoval se. Poklice jsou stále jak zrcadlo, ale na podznačnících se z chromu postupně stávala spíš stříbrná.sydney29 píše:
Včera jsem na to čučel na Aukru, už jsem to měl v koši, chvilku na to koukám ještě a koš jsem vyprázdnil![]()
![]()
![]()
Takze v mycce my na auto kropy misto vody moc?jarek.krizan píše:Mám chromové poklice na sedmičce už minimálně 8 let, na podznačnících vydržel asi tak 5 let. Neodlupoval se. Poklice jsou stále jak zrcadlo, ale na podznačnících se z chromu postupně stávala spíš stříbrná.sydney29 píše:
Včera jsem na to čučel na Aukru, už jsem to měl v koši, chvilku na to koukám ještě a koš jsem vyprázdnil![]()
![]()
![]()
Na jakékoli chromované předměty nenechte močit psy a ani nikoho jiného. Moč je agresivní a chrom poškozuje. Za poklice obyčejně stačí nasypat pepř.
Myslím, že obecně se na "obyčejné" autodoplňky nenanáší žádná super kvalita, co do efektu chromu. Mám zkušenost takovou, že to buď černá, oxiduje a nebo je to tak tenká vrstvička, že to spolkne zub časujarek.krizan píše: Mám chromové poklice na sedmičce už minimálně 8 let, na podznačnících vydržel asi tak 5 let. Neodlupoval se. Poklice jsou stále jak zrcadlo, ale na podznačnících se z chromu postupně stávala spíš stříbrná.
Na jakékoli chromované předměty nenechte močit psy a ani nikoho jiného. Moč je agresivní a chrom poškozuje. Za poklice obyčejně stačí nasypat pepř.
Kuko28 píše:osobně, jako nečlen klubu bych se přimlouval za tu úplně první variantu. Jednoduchý nápis Volvo a případně dva odznáčky se vzpínajícím se losem v rohu.
Jestli by to šlo, tak opět kombinace jak žlutá tak stříbrná, aby si to lidi mohli napasovat ke svým znáčkům.
To by asi taky slo a bylo by to jednodussi ale byla by s toho obycejna samolepka kterou ti vyrizne kazde studio na plotru. Tohle bude mit upravu stejnou jako je na erbech s losama...sobi píše:Nechci do toho moc kecat ale nebylo by jednodusi nez provadet tisk na folii aby motiv do folie vyrezali a nalepit to primo na ten cerny podznacnik???
takže vymýšlíte něco, co nevyrobí kde kdo a bude to X krát dražší?Ekky píše:To by asi taky slo a bylo by to jednodussi ale byla by s toho obycejna samolepka kterou ti vyrizne kazde studio na plotru. Tohle bude mit upravu stejnou jako je na erbech s losama...sobi píše:Nechci do toho moc kecat ale nebylo by jednodusi nez provadet tisk na folii aby motiv do folie vyrezali a nalepit to primo na ten cerny podznacnik???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé