Akorát povinný ručení je taky trochu jindeLukášM píše:Drahá byla 58tis. PoloVolvo, to víš že joJe to dvoulitr benzín. Diesel se do pořádných aut nedává
Nejdřív jsem se toho trošku bál, ale spotřeba je srovnatelná s 1,7, možná lepší a jízdní komfort je zcela jinde.
LukášM píše:Díky za pochvalu, ale aby sis nemyslel taky má svoje chyby a bude třeba tu a tam něco opravit.
Asi nechtělcendaaa píše:tyjo je výborná ,nachceš se jí zbavit ?
Hihi, taky pekna.LukášM píše:Asi nechtělcendaaa píše:tyjo je výborná ,nachceš se jí zbavit ?I když občas přemýšlím, že by se mi hodilo větší auto/kombi. Bral bych vše od Volva a plusem by byla 4kolka, jelikož se stěhuji za město do hlubokých lesů :?
Tuhle bych bral, no uvidíme.....
...už mam totiž garážcendaaa píše:Hihi, taky pekna.LukášM píše:
Asi nechtělI když občas přemýšlím, že by se mi hodilo větší auto/kombi. Bral bych vše od Volva a plusem by byla 4kolka, jelikož se stěhuji za město do hlubokých lesů :?
Tuhle bych bral, no uvidíme.....
kdybys tu 480 nahodou prodaval tak se ozvi prosím +420 776 211 551i když chápu, že by ti to rvalo srdce, mel bych radost hehe
O jednu sem prisel , pac mi ji naky hajzlu rozmlatili a rozkradli
Ver, ze by byla v dobrejch rukach
Ta čtyřkolka stála dlouhou dobu u Nešpora ve Šternberku. Byla asi za 190k a když jsem se s bazaristou bavil, tak říkal, že by šel dolu, že už tam je dlouho. Kdo jste to koupil? Tohle je focený někde před barákem.Deshi píše: Ta V70 R by byla moc pěkná, taky bych něco takovýho chtěl na takové adrenalinové projíždky
A kam se to vlastně přestěhoval? Nějak jsem to zapomělDeshi píše:Sakra,jen jsen se z Tábora odstěhoval, najednou se začínají v Táboře a okolí objevovat Volvisti, ale na sraz nepřijeli![]()
TO LukášM:
Ta V70 R by byla moc pěkná, taky bych něco takovýho chtěl na takové adrenalinové projíždky
zpět do rodné hroudy do východních ČechLukášM píše:A kam se to vlastně přestěhoval? Nějak jsem to zapoměl![]()
to já bych raději to R a 4-kolku k tomuLukášM píše:Ani by to nemuselo být R-ko, ale rád bych kombi a čtyřkolku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé