tak se chci tektéž pustit do repase nepravy, nasel sem par dilu a cisel jen si nejsem jistej u dilu : 1000094 jestli to sou 4 kusi na celou napravu ,pak 1002692.,a ještě 1001057.zbytek mam doma ,tak jestli to nekodo skontroluje jestli to mam dobře
_________________ moje 760 GLE turbo diesel D24T r.v 1985 , overdrive M46, přestavba na D24TIC a po go motoru .
táta s mámou v70 ll D5 r.v.05
no bylo mě to divny že to je tak levný ,..ale lepčí 70kč než 200kč kus ,a všechny ty ufa sou stejny?.. memam to rozdělany jinak bych se neptal ,a v nabydce me to nebýdlo vnější a vnitří .
_________________ moje 760 GLE turbo diesel D24T r.v 1985 , overdrive M46, přestavba na D24TIC a po go motoru .
trapiz píše:no bylo mě to divny že to je tak levný ,..ale lepčí 70kč než 200kč kus ,a všechny ty ufa sou stejny?.. memam to rozdělany jinak bych se neptal ,a v nabydce me to nebýdlo vnější a vnitří .
trapiz píše:no bylo mě to divny že to je tak levný ,..ale lepčí 70kč než 200kč kus ,a všechny ty ufa sou stejny?.. memam to rozdělany jinak bych se neptal ,a v nabydce me to nebýdlo vnější a vnitří .
tsk sem to obědnal z netu , co sem se koukal na ty ufa a chtel je sundat ,myslel sem ze to je na volno a je to stahnutý jenom tou velkou podložkou tak sem to sundal a vono nic ani s vepoocí šroubováku to moc nešlo nejsou tam nahodou nalisovaný , nebo je to jenom zalepený gumoasfaltem .
Spíš bych sázel na tu dovolenou, objednával jsem mailem několikrát (přes formulář na webu) a bez problému (potvrzení objednávky druhý den, do týdne doma)
_________________ V70 B5254T AW50 98'
VW Polo 2002 1.2 HTP Poloauto s půlkou motoru...
bylo 745 D24T M46+OD 90'
Luboš, Sergej, tak jakpak teď vypadaji barvičky, co jste tam před pár lety dělali.
Ptám se, protože mě osobně zajímá, jak dlouho (km) tohle vydrží a jak to vypadá po 5ti, respektive třech letech.
Má li cenu to dělat, protože repas předku mě teď v dohledné době čeká
Urvanej píše:Luboš, Sergej, tak jakpak teď vypadaji barvičky, co jste tam před pár lety dělali.
Ptám se, protože mě osobně zajímá, jak dlouho (km) tohle vydrží a jak to vypadá po 5ti, respektive třech letech.
Farbicky su stale ako nove, kedze kosti su stale v regali - pisal som ze su do zasoby. Namontovane su jedine tie biele poplastovane a s tym autom moc nejazdim takze relevantne vysledky nie su. Okrem spiny su ako nove.
Urvanej píše:Luboš, Sergej, tak jakpak teď vypadaji barvičky, co jste tam před pár lety dělali.
mé auto, co je na fotkách, tak již má nového majitele, ale vše je prý o.k.
loupat se začal pouze komaxit na pružinách a to cca po třech letech
_________________ Volva řady 900 / V70II / XC90
Skoro vše v turbu, benzín, nafta