Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Já myslím, ze se demoliční tým ještě předvede. Lidičky budou vozit auta z venku a ty původní jejich budou dávat nám zadarmo a rádi.
Jinak veškerý materiál ze srazu je ještě ve foťáku a kameře. Ani jsem ho ještě sám neviděl. Jinak veškerý ostatní - co jsem kdy s váma nafotil a natočil(včetně videa)- je u Standy na zkopírování. S důvěrou na něj ...
Taky se připojuju s poděkováním Lubošovi a jeho manželce za skvělé pohoštění, za super maso z šutru, za vylovené piva, za skvěle předělanou garáž na Home Cinema.
Standovi dík za promítačské schopnosti.
Dík všem za přinesené záznamy různého obsahu... a za zaznamenání srazu samotného.
Na to ze to byl Minisraz tam byla zastoupena Volva velmi pestre:
2, 4, 7, 9, S a V40, XC90... nekteri byli ale jen kratce,jestli se pletu opravte me. Dik
_________________ Je:V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2 260kkm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kkm,AWDrepas
Bylo: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
já bych se taky přidal k poděkování, i když moje účast byla poznamenaná nepřízní osudu. Pro ty co mi nevěří opakuji, že se ženě udělalo fakt blbě, má po operaci strašně nízkej tlak a ve vedrech omdlívá. Takže jsem sice nemohl vychutnat pohodlíčko a program, který Standa s Lubošem připravili, ale přesto děkuji za obětavost a chuť dělat něco pro druhé. Výstava veteránů byla skvostná, škoda že kvůli dálnici min. Šimonovského a debilním kamionistům jsem dorazil s asi dvouhodinovým zpožděním.
P.S. Když jsem cestou zpátky vždycky asi po dvaceti km potkal dvojici či trojici kamionů jak se předjížděj, proklínal jsem poslance s jejich doplňky k zákonům.