Tak já se taky přidám
Dost dlouhou dobu jsem se motal kolem rally (pořadatelsky i aktivně), takže jsem vždy chtěl něco "závodního". První byl "piškotek" P205 1,9 GTi, se kterým jsme jezdili i soutěže, neskutečný, když jsem pak na videu viděl, jak to na vytočenou 5 poskakuje po úzké silnici jako krabička od sirek, tak jsem si řekl, že takovou rychlou rakvičku nepotřebuju a přešel na "skoro kitovou" Feldu 1,6. Podvozek z kita (velké brzdy vepředu, kotouče vzadu), cca 120 koní, prostě paráda. Pár let mi to auto vydrželo, ale protože jsme s tím jezdili i soutěže a jako předjezdci, bylo to docela finančně náročný a stejně tak na údržbu :prace: . Na druhou stranu to bílé nenápadné auto bez jakýchkoliv "tunerských" nálepek a s bílýma Speedlinama dokázalo "vyučit" frajírky v Oktávkách f tédéýýý :mrgreen: :mrgreen: Jenže se v tom dost těžko vozil velký, cca 55ti kilový psíček.
Takže nastala rapidní změna a nechal jsem si od kamoša dovést z Itálie Zafiru 2,0 DTi. Super auto, projel jsem s tím půl Evropy a bez jedinnýho problému. Pes si taky nestěžoval

A jedna taková cesta mě zavedla na MS v rally do Finska, kde snad nic jinýho než Volva nejezdí... Majitelce naše ubytování stála V50 a XC70 u baráku, takže jsem si to jeden večer pořádně prohlídnul a začal mít tušení, že to auto prostě potřebuju.
No a loni na podzim, když se začaly s cenama aut "dít věci", tak jsme se s přítelkyní rozhodli, že je čas na změnu. Nutností byl kombík, protože občas s námi cestuje i pes (rolovací síťku v kufru považuju za naprostou výhru), navíc při cestách po Evropě za rally je potřeba někam naskládat věci. Rozhodovali jsme se mezi V50 a XC70, nakonec vyhrála V50 s tím, že je kulatější a líbivější. Ale už teď víme, že ještě dáme bolševikovi rok, maximálně dva a vyměníme to za XC70, MY08, po kterým mlsně čumím už teď
A malá hádanka na konec. Tovární tým Citroenu používá na seznamovací jízdy Mitsubishi EVO IX, u Subaru to je jasný, tam není třeba nic řešit, copak asi používá tovární tým Fordu? Myslím, že i toto stačí jako důkaz toho, že jsme si my všichni vybrali dobře