A každý by si jí mohl vytisknoutjarek.krizan píše:Jestli jsem to správně pochopil, tak na mapě by byli členové OS a byla by přístupná všem.

Pochopil jsi mojí myšlenku naprosto správně

A každý by si jí mohl vytisknoutjarek.krizan píše:Jestli jsem to správně pochopil, tak na mapě by byli členové OS a byla by přístupná všem.
Zanést do Mapy po dvaceti příspěvcích (dneska se to týká nějakých 160 lidí a z toho bude přes půlku členů)jarek.krizan píše:Jestli jsem to správně pochopil, tak na mapě by byli členové OS a byla by přístupná všem. Pokud tam chcete dát všechny registrované na fóru tak v tom bude zmatek, protože je tam spousta registrovaných na fóru kteří sem zavítali snad jen jednou a to omylem.
A nebo tam dát členy OS ( značit orčitou barvou - třeba červeně ) a aktivní registr. na fóru ( třeba modře ), samozřejmě přístupná všem. Spousta lidí na vstřícnost a pomoc slyší a ocení to třeba tím, že se stanou členy.
Je to můj názor, jestli do toho můžu kecat.
Miki píše:no možná jsem ne uplně správně pochopil myšlenku, respektive to k čemu má mapa sloužit, ale podle mě by nosná myšlenka mapy měla být v tom, že někde je někdo, kdo mi může pomoci, když budu potřebovat, a z tohoto důvodu nevím proč by tam měli být ať už jen členové OS, nebo i nečlenové, nebo já nevím kdo, podle mě by tam měli být jen lidi, kteří se tady jasně přihlásí k myšlence " volvopomoci" a tím pádem dají pro klub všanc svůj případný čas věnovaný někomu kdo potřebuje pomoci a to může podle mě být jak člen OS tak klidně i nečlen, protože k čemu mi bude mapa ze který budu vědět že ve vesnici vedle místa kde jsem skejsnul, je "franta člen OS co má V70" ( třeba ), když tento třeba nebude chtít ( mít chuť ) pomáhat, nebo berete jako samozřejmý, že všichni členové OS jsou si zavázáni pomáhat, a nečlenové nesmí ? a nebo se jedná pouze o mapu "kde má kdo v ČR ( SR ? ) volvo a je člen OS? a nebyla by taková mapa celkem k ničemu, když na stránkách je seznam členů ?
Zase hledáš mouchy a zrazuješ někoho od něčeho co chce udělat. Představuju si to jako že na mapě si najdeš nějaký místo a třeba v okruhu padesáti km se zobrazí lidi(říkejme zatím lidi) a u každýho už není problém po kliknutí zobrazit čeho je člověk schopen.Miki píše:no možná jsem ne uplně správně pochopil myšlenku, respektive to k čemu má mapa sloužit, ale podle mě by nosná myšlenka mapy měla být v tom, že někde je někdo, kdo mi může pomoci, když budu potřebovat, a z tohoto důvodu nevím proč by tam měli být ať už jen členové OS, nebo i nečlenové, nebo já nevím kdo, podle mě by tam měli být jen lidi, kteří se tady jasně přihlásí k myšlence " volvopomoci" a tím pádem dají pro klub všanc svůj případný čas věnovaný někomu kdo potřebuje pomoci a to může podle mě být jak člen OS tak klidně i nečlen, protože k čemu mi bude mapa ze který budu vědět že ve vesnici vedle místa kde jsem skejsnul, je "franta člen OS co má V70" ( třeba ), když tento třeba nebude chtít ( mít chuť ) pomáhat, nebo berete jako samozřejmý, že všichni členové OS jsou si zavázáni pomáhat, a nečlenové nesmí ? a nebo se jedná pouze o mapu "kde má kdo v ČR ( SR ? ) volvo a je člen OS? a nebyla by taková mapa celkem k ničemu, když na stránkách je seznam členů ?
Honza píše: Představuju si to jako že na mapě si najdeš nějaký místo a třeba v okruhu padesáti km se zobrazí lidi(říkejme zatím lidi) a u každýho už není problém po kliknutí zobrazit čeho je člověk schopen.
Pokud umíš číst tak ti musí být jasné, že nikoho od ničeho nezrazuji, ale pouze se ptám, a maximálně ventiluju svůj pohled na věc ( na co mám prosím právo ) a dělám to proto, jako ostatně vždy abych navodil diskuzi, ze které většinou vyjde lepší řešení dané věci, jako ostatně i teď, že, třeba tvůj nápad o zobrazení čeho je člověk schopen a nebo vcarův o barevném rozlišení.Takže prosím zanech těch svých jízlovostí, vše co dělám a říkám ( píšu ) dělám pro klub, a ne proti němu, jen se holt někdy snažím na věci poukázat i z jiné strany, a ono to býva často ku prospěchu ( myšleno obecně ), to ovšem chytří lidé vědí.A abych to zopakoval, nebo možná přeložil tak v tomto je pro mě tou myšlenkou, že na té mapě by mohli být kromě členů OS i lidé, kteří členy nejsou ( ať už z nějakého jejich soukromého důvodu, nebo třeba jen zatím ), ale chtějí, nebo lépe řečeno, jsou ochotni někomu nabídnout pomoc, a toto já chápu jako věc pozitivní a ne negativní.Honza píše:Zase hledáš mouchy a zrazuješ někoho od něčeho co chce udělat. Představuju si to jako že na mapě si najdeš nějaký místo a třeba v okruhu padesáti km se zobrazí lidi(říkejme zatím lidi) a u každýho už není problém po kliknutí zobrazit čeho je člověk schopen.
S tímto souhlasím. Myší najet na město, vyběhne soupis Nicků a po rozkliknutí se oběví info. Jinak mapa z Googlu je fakt super. A servisy by ještě mohli platit do pokladny za reklamuMiki píše:Pro oba: a co aby to byla mapa bývalé ČSFR, tj. i se Slovenskem, za prvé tam máme členy a za druhé i když jsme už třináct let rozdílné republiky, mě to hlava stejně ještě nevzalaa ten tvar naší bývalé společné země mám stejně v makovici jako nejhezčí
![]()
A jinak co se týče zbrazovaných informací ať už v jakékoli mapě, já jsem pro :
Nick
Město
Auto
Kontakt
a v případě, že se lze na dotyčného obrátit i s žádostí o volvopomoc tak třeba časový údaj kdy.