vcera mi po zapnuti pasu sice zhasnul blikac pod stropem, ale zustalo svitit cervene v palubni desce, je to sedadlo s pasem a teckou, co s tim? .... mate nejake rady, zkusenosti atd atd
neni to prijemne

Jezdit ne, bourat ano.afroo píše:cau, sviti me kontrolka na airbag co s tím??
je s tím nebezpečný jezdit?
poradte mi prosim nejaky servis kde by me na to koukli
dik
Nemusí to tak být, indikuje to řídící jednotkou SRS načtenou vážnou chybu ... když se to stalo u mě, tak to bylo jen tím, že jsem zavadil o konektor SRS pod sedadlem, načetlo to chybu, ale vše fungovalo. Stačilo potom vymazat chybu na diagnostice u Marry ...Pavlik píše:když svítí tak je bag mimo provoz pokud se nemílím![]()
k tomudle Marrovi?kajdamajda píše:No přece na diagnostiku :!: Buď k Marrovi (když budeš v Praze) nebo zkus jestli to nedělá někdo u vás v kůlně (o tom pochybuju) no a potom samozřejmě Volvo servis. O cenách potuchy nemám. U tý astry mne to stálo dvě kilča v servisu kde to uměli. Opel to nebyl.
Je to pravda. Ale co se týče odblokování, tak se obávám, že budeš muset někam do servisu. Onehdá mne to stálo cca 300,- - ale u Opela. Pětiminutová záležitost. Třeba to umí Marrawickey píše:
Jo a slysel jsem (nevim co je na tom pravdy, ze v pripade sviceni kontrolky jsou deaktivovany vsechny airbagy ve vozu.. Co je na tom pravdy?
Jen doufej že jsi nepoškodil časovou pružinu.Odpojoval jsi airbag při připojené baterce??? :ziv: :ziv:jan.svaton píše:Zdravim,
mam mensi problem... mel sem sundany volant a kdyz sem ho vratil zpet tak mi zustala sviti kontrolka airgabu a nezhasne jako norlmane... nevite cim to mjze byt? maji nejakou ochranu ze kdyz se sunada a odpoji airbag ze to zustane sviti? diky