Cauky
Obracim se na vas jako kolektiv

zda by se nenasel nekdo kdo by mohl poradit co delat kdyz : Nechal jsem si namontovat Xenony na S80, puvodne cira optika 2 x H7, od doby namontování se mi rozsveci kontrolka a palubni pocitac hlasi PRASKLA ZAROVKA/ mezi nami je palubni pocitac pekna trubka :p . Duvod je jasny . Xenony maji jiny odber nez H7 a to samozrejme nizsi takze bych se chtel optat zda jiz tento problem neresil neresil a nebo zda se to da vubec vyresit nebot : prvni navsteva ve Volvo Hasse, pane to neni zadny problem tady staci prestrihnout kabel kontroly zarovky no dobra rikam si, ma to cas nespecha to

Jenze pri druhe navsteve jsem koukal jako tydyt

. Jezis marja takovy svetla tam davat nemuzete pane to musi byt original nastavene z fabriky a vlastne co jste si to dovolil tam vubec davat ? A bylo to. Servisak mne velmi mirne receno nastval nebot se zacal rozcilovat na cely sourum a lidi na mne koukali jako na idiota

.
Takze zaver na stole mi lezi hodnoceni na servisni sluzby ve volvu no myslim ze co se tyce chovani zamestnancu tak se rozepisu a to konkretne snad se nekdo chyti za nos a za druhe , uz mne nikdy ve stodulkach neuvidi a ani moje koruny
No tak doufam ze se tady dockam nejakeho slusneho zachazeni a dobre rady

Cau Jarda