Mizející voda v chladiči
- Autor
- Zpráva
-
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Mizející voda v chladiči
Jak poznám že mám prdlej chladič? Zmizela mi dost velká část vody v chladiči, ale nikde jsem na něm neviděl nic mokrýho, ani z něj nic nekapalo. Je to možný, že už to bylo před nějakou dobou při nějaký delší jízdě, když se motor pořádně prohřál? eď jsem s tim jezdil akorát kratší cesty (15-20 minut po Praze) a nic neuteklo. Je možný, že by se to nestihlo pořádně prohřát a proto by to neutíkalo? Jinak topení funguje bez problémů, ručička teploměru taky ukazuje jako dřív. Díky
Je: modrá V70 I 2,5 TDI
-
- Vůz: S40, V70-I, 850, 460 variomatik
-
Nechci strasit...Mam S40 s motorem od Renaultu, kde je prej vetsi pravdepodobnost. Kdyz jse mi zacla ztracet voda, tak jsem taky hadal prasklej chladic, ale pak se objevil olej a po rozebrani motoru-sundani hlavy je to jasnejsi. Byla praskla. Pry se to projevi hlavne v zime, kdy jsou velike rozdily teplot. Ztracelo se mi dal tri deci za tyden, pri jezdeni priblizne sto kilometru za den.
Martin
Martin
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Už je to v pohodě, nic neuniká. Já jsem před Vánocema vyndaval termostat (teklo mi kolem něj) a při demontáži mi utekl kus vody. Po vrácení jsem dolil nádobku na vodu a od tý doby jsem kapotu nezvednul, takže se tam asi vyfoukla nějaká bublina a holt to ubylo
Díky

Je: modrá V70 I 2,5 TDI