http://www.sls.wau.nl/jvdhoven/volvo700 ... 00kmh.mpeg
Samozřejmě máš pravdu ani nové ani staré. Při rychlostech nad 80 km (si myslím) už to není o bezpečnosti, ale spíš o štěstí jak to dopadnedrewid píše:No tak to je hukot, jak tam povídali, že jsou to přeci jen 10let stará auta...
..opravte mě, ale myslím, že při té rychlosti (né-li vyšší) a hmotnosti obou typů, by moc nepomohly ani ty nové...
Vždyť to můžeš zkusit, dvojku máš tak ještě kup brambora a je to.DejFe píše:Hezky ale chtel bych jeste videt takovej test s 2jkou , to by mohlo byt jeste lepsi ale vzal bych to rovnou na celnasa a ne se jen takhle blbe liznout. :badgrin:
tenhle test je takhle strasidelnej prave proto ze to byl presany naraz.... pokud by to byl celnas nebylo by to takdesne, byt by asi vysledek byl pro posadku stejny....DejFe píše:Hezky ale chtel bych jeste videt takovej test s 2jkou , to by mohlo byt jeste lepsi ale vzal bych to rovnou na celnasa a ne se jen takhle blbe liznout. :badgrin:
Oni jeli jenom 97 km/h tak ty tři km si domysli, jinak pytle jsou ti ve stovce na ho...drewid píše:Vůbec zajímalo by mne, jaký má při tomhle nárazu smysl airbag?
A co kdyby jel těch 100km/h každý z nich?Existují vůbec na našem trhu nějaké dva osobáky, které když do sebe takhle vrazí a každý jede 100km/h tak jejich osádka přežije?Počítám při plném obsazení...
dvojka na tom bude podobne jako sedmice..... necekal bych ze by byla vyrazlne lepsi... pravda ze se ma snahu mackat o neco malo mene, ale muze to byt na skodu....veetec píše:myslíš, že to platí i o dvojkách? předloni mě trefil 4letej bramborák na pravý přední světlo, sice v celkem malý rychlosti a jen tak "proplul" s natrženýma dveřima obojema a zadním blatníkem, ale dvojce to nedošlo ani k přednímu kolu, dokonce žárovka z toho trefenýho světla svítila, i když tam to světlo vlastně nebylo.... jistě nedá se to srovnat s rychlostí prezentované srážky a nikdy bych to nechtěl zkoušet a nebudu... taky nevlastníme žádný airbag... je to samozřejmě jenom taková řečnická otázka, jak je na tom dvojka ve srovnání s moderními auty v otázce deformačních zon a pod...