Myslím funkci ne tvar.

[img]album_pic.php?pic_id=466[/img]
[img]album_pic.php?pic_id=467[/img]
Mě jde právě o tu výhružnou samolepku, koncovky jsou jiný, ale chtěl jsem vědět co ten sám mechanismus znamená. Dodám ještě tu samolepku.standa píše:nejni tam náhodou pod tim deklem předepínač pásu? Ta samolepka s výhružkama....
[img]album_pic.php?pic_id=468[/img]Ondra Hrubý píše:No kdysi jsem si tu samolepku prohlížel, jsou tam namalovaný nůžky proti ruce( asi jako že nerozebírat, nebo vám to upálí pár prstů) Jedna z věcí, co mě přitom napadla bylo to, že by to mohlo po zastavení vozidla po nárazu ustřihnout tu sponu, aby se člověk nemusel mnohdy složitě odpoutávat :?: Ale to je asi blbost.
Já jsem ani nehledal rozdíl mezi barvami sedaček, ale právě v mechenismu upnutí pásu u sedačky světlé a černéblack hawk píše:tohle neni rozdíl mezi barvou sedaček,ale ta světlá má opravdu předpínač pásu.tak pozor na manipulaci.a tohle je myslím starý typ který ještě nemá pyropatronu ale jako 440 silnou pružinu.
A ták, to ses nikdy nepochlubilcrtec píše:jj, to jo, ale mam jeste na zahradě kastli 760 cervenou, komplet kastle bez cumaku a kapoty, vsechny dvere, ani metr elektroinstalace,.....
nebo 740... to uz fakt nevim jak poznat - leda podle vin. Ale sou tam klasika modry sicny a ridicova ma tenhle uuumak...