Asi po roku jsem zjistil že mam podemnou pořád mokré koberce,tak jsem se dal do vysušování. Koberce podemnou jsem vydělal a zjistil jsem že je tam asi centimetr vody.Díru jsem nikde nenašel ,ale nevím kam jde kondenz z klimi.Poraďte jestli jste mněli ňekdo stejný problem.
Díky..
Voda pod kobercem
- Autor
- Zpráva
-
Voda pod kobercem
bylo Volvo 940 Polar B200FT 1997
-
- Člen VK
- Vůz: Volva 900/ V70 / V70II / XC90
Re: Voda pod kobercem
Skoro na každý sedmě jsem přetěsňoval tu klapku u levé nohy řidiče. V letních měsících si ju můžeš otevřít a vane Ti z venku studenej luft na nohy. Jestli nevíš o čem je řeč, tak se podívej do urovně toho hejbátka na otvírání kapoty. Jak na 700 tak i na 900 tam bývá klapka, která vede mezi podběh a blatník. Nekdy se stává i při zavřeném stavu, že těsnící guma mezi tělem umělohmotné klapky a karoserií nedoléhá. Doporučuji rozdělat a na všechny plochy použít sanitární silikon a pěkně omazat.Ozyy píše:Asi po roku jsem zjistil že mam podemnou pořád mokré koberce,tak jsem se dal do vysušování. Koberce podemnou jsem vydělal a zjistil jsem že je tam asi centimetr vody.Díru jsem nikde nenašel ,ale nevím kam jde kondenz z klimi.Poraďte jestli jste mněli ňekdo stejný problem.
Díky..
Stejný otvor je i na straně spolujezdce, ale někdy bývá zaslepen, problém může být ovšem i na záslepce. Jestli se nepletu, tak benzinový verze na pravý straně mají řídící jednotku a proto ta záslepka.
Skoro vše v turbu, benzín, LPG, nafta
-
-
- Člen VK
- Vůz: Volva 900/ V70 / V70II / XC90
nakloň lehce auto na stranu řidiče a přes sací otvor vzduchu k ventilátoru pod čelním oknem nalij vodu tzv. na torpédo. Potom se podívej jestli okolo zašpuntované klapky nekape voda. Problém bývá na dosedací části ke karoserii.Ozyy píše:klapka je tam , ale nemožuji otevřít žádné táhlo ktomu nevede
Skoro vše v turbu, benzín, LPG, nafta
-
-
Re: Voda pod kobercem
Zdravim, som cerstvym majitelom VOLVO 740 GL sedan, r.v. 1985. 2,3B. Tiez som si vsimol ze mam vodu pod nohami a za sedadlom vodica.
Pozeral som tiez tu klapku - mam ju vkuse otvorenu.. Nejde zavret, stale sa otvori.. Vie niekto poradit co stym??
Nie som si isty ci odtial tecie voda, ale rad by som to vylucil
Diky
Pozeral som tiez tu klapku - mam ju vkuse otvorenu.. Nejde zavret, stale sa otvori.. Vie niekto poradit co stym??
Nie som si isty ci odtial tecie voda, ale rad by som to vylucil

Diky