Pri rozjazde mi zacalo robit efekt, akoby som sa nevedel rozbehnut - znacne presmykovanie spojky - pritom sa rozbieham stale rovnako, tudiz soudim, ze bude neco v neporadku

dik dik

Odpor ma, rozjizdi sa priblizne v rovnakej urovni ako predtym, mozno kapanek vyssie, ale uplne hore to este nie je - tak 1/2 - 2/3.. Lanko prepokladam, ze tam jecrtec píše:jj, jde to:) jen to startovani je divoky:)
Ma ten pedal odpor? Zacne se to rozjizdet az je pedal uplne nahore? Mas tam lanko?
no zvukove efekty su typu ducducduc.. - ako to zistim (kvapalina vs. mechanika??)ypsi píše:Dobra poznamka ao crtec-a, wickey, kukni sa ci mas kvapalinove alebo mechanicke ovladanie spojky, pri kapaline by mohli byt prdnute tesnenia vo valcekoch, ak to je mechanika tak to bude pravdepodobne nieco zo spojkovych sucasti (lamela pritlacak, mozno lozisko, ale to by boli aj zvukove efekty)
wicki nechci rejpat, ale nejlepší je se podívat. Vedle hl.brzdovýho válce je buď ještě jeden na spojku nebo lanko.wickey píše:no zvukove efekty su typu ducducduc.. - ako to zistim (kvapalina vs. mechanika??)ypsi píše:Dobra poznamka ao crtec-a, wickey, kukni sa ci mas kvapalinove alebo mechanicke ovladanie spojky, pri kapaline by mohli byt prdnute tesnenia vo valcekoch, ak to je mechanika tak to bude pravdepodobne nieco zo spojkovych sucasti (lamela pritlacak, mozno lozisko, ale to by boli aj zvukove efekty)
dobrovolne priznavam, ze z tohto som lama, takze mozes klidne rejpatHonza píše:wicki nechci rejpat, ale nejlepší je se podívat. Vedle hl.brzdovýho válce je buď ještě jeden na spojku nebo lanko.
Citace z příčurky S/V40:crtec píše:pětku na 70 bude mít tak volnoběžný otáčky, ne? To nemůže rozdejchat...
nevim jak 40, ale 740 jede na 2 i tachometrovych 110!
no pri 140 toci fakt 3000 rpm. ale viac ako 170 nejede... - aj ked 210 by potesiloJarda S40 píše:To by pak jelo 140 na 3000rpm a na 4500rpm 210km/h? Nevím, možná ano
to nepomoze - na benzin to ide max. 180 - v prospekte mam max. rychlost od vyroby 185 - takze spokojenostcrtec píše: 2wickey:
musis prepnout na benzinMe to na 5tku 220 tacho jelo, vic sem nezkousel. Ale byl tam diff s nejdelsim prevodem ( krome automatu tusim
?)
tohle je docela mozny - som zacal davat kapanek vice plynu pri rozjezdu a uz to nedela v takove mire.. Ale zvyk je zvyk - preto mi to prislo take divne zpocatku.. Este skusim jarda testDejFe píše:Ahoja Wicky ,
me ta zavada nepripadne jako prokluzujici lamela ale spis jako vymackany (at ted jsi nejsu jist jestli si pamatuju ten nazev) torzni pruziny , tyto pruzinky zajistuji aby ses rozjizedl plynule a ne jako lama jak popisujes , pokud jsou to jen tyto pruzinky nemusis si z toho vubec delat hlau , jen musis vyladit otacky motoru pri rozjezdu , pak to ani nepoznas ... to je muj nazor co ostatni na to ??