Imobilizér 460-ka
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: S40, V70-I, 850, 460 variomatik
Imobilizér 460-ka
Pomóóóc. Stala se věc nemilá. Kdosi nechal otevřené dveře od 460-ky a vybila se baterie. Po nabití ale prů...., dioda imobilizéru nebliká a nejde nastartovat. Je to asi jako v případě výměny akumulátoru. Setkal se s tím již někdo z vás? A co dál?
-
Imobilizér 460-ka
Jardo, baterku jsem měl už venku několikrát, ale imobilizér potom fungoval bez problémů, nemáš náhodou i vybitou baterku v ovládání?
Je: modrá V70 I 2,5 TDI
-
-
- Zabanován: Trvale
-
Zkusil bych osvědčený způsob u Forda, když se elektronice v autě něco nechce dělat. Zapnu vnitřní osvětlení (aby se vynulovalo napětí při odpojení baterie), pak odpojím baterii. Bacha na kódy rádia a CD. Pokud kódy nemáš, tak to radši nedělej!!! Tak za půl hodiny baterku znova zapojím, nastartuji a lehkým tempem najedu asi 10 km, aby se srovnal počítač auta. Zatím mi to takhle funguje. Za pokus to stojí. Nemůžeš tím nic zkazit.
-
Tak závada je opraven dle pokynu Martinaopla a asi by fungovala rada i Ference. Prostě jsem večer odpojil baterii a ráno ji opět zapojil. Vše funguje O.K. Asi by stačila ta 0,5hod., ale já šel večer již spát s tím, že ráno uvidím. Jinak jsem si vzpomněl, že mi toto kdysi ukazoval jeden kluk z ÚSMD. Potřebovali jsme něco udělat na Sieře, přitom jsme odpojili baterii a on tvrdil, že nyní musíme 0,5 hod. počkat, jinak to nenastartujeme. Akorát že jsem na to zapomněl. Takže díky za všechny rady a redaktoři toto mohou zpracovat
P.S. Mám hroznou radost a doma vypadám jako odborník

P.S. Mám hroznou radost a doma vypadám jako odborník