To si nemusel, takhle v noci a v tý ziměJarda S40 píše:Byl jsem to právě zkusit a dělá to i v zapnuté poloze vypínače světel. Takže asi

Možná byto mohl zkusit někdo, kdo má Volvo starší jako já ...
To si nemusel, takhle v noci a v tý ziměJarda S40 píše:Byl jsem to právě zkusit a dělá to i v zapnuté poloze vypínače světel. Takže asi
herman píše:2 marko ...... moje rec, mas recht..... takovy ten vnitrni pocit blazeneho bezpeci
Samozřejmě tě necháme žít. Jen to pro tebe musí být na podzim šok, skočit z Volva do Feliny. V naprosté většině exponátů chybí servo (podle motorizace nebo země původu). Vývojová a technologická propast neměřitelná...Jarda S40 píše:Jinak v té soli a břečce honím Feldu, Volva si hýčkám. Vím že je to úchylka, prosím nechte mě s tím žít. ...je stejně lepší nabourat tu feldu, oprava vyjde levněji. Nicméně asi půjde na jaře do světa a bude již jenom Volvo
Zkus se podivat jak je na tom pylovej filtr, vono kolikrát to zlobí jen proto že není dostatečně průchozí...herman píše:ja mam na mysli nejen kdyz jsou pasažeři mokří, ale i ted kdyz dam odmlzit, a potom, kdy je vse ok na automata tak se zacne opet mlzit, a to je klima permanentne zapnuta......
A co takhle na zimu nějakou sedmu???Ať si potom klidně bourají!!!Jarda S40 píše:Já automatickou klimu nemám, takže nemohu posloužit. Jinak v té soli a břečce honím Feldu, Volva si hýčkám. Vím že je to úchylka, prosím nechte mě s tím žít. Jinak jsem zvyklej jezdit defenzivně, takže neustále předpokládám kdo mi co vyvede za prasárnu a hledám v podvědomí únikovou cestu. Zatím se mi to vyplatilo, poslední nehodu jsem měl asi před 20lety. A že se občas lidé snaží hodně, aby mě sestřelili ze silnice. A na takové drobnosti na parkovišti a podobně je stejně lepší nabourat tu feldu, oprava vyjde levněji. Nicméně asi půjde na jaře do světa a bude již jenom Volvo