Jak které (já ani netuším jaké tam mám, ale asi ty nejobyčejnější), ale to už jsme docela off topic...ivannavi píše:no dobre, nevedel som ze maju taku zivotnost...

(o žárovkách a jejich výdrži jsou tady jiné topiky...)
Jak které (já ani netuším jaké tam mám, ale asi ty nejobyčejnější), ale to už jsme docela off topic...ivannavi píše:no dobre, nevedel som ze maju taku zivotnost...
Jeste,ze te mam Lumpy :mrgreen:,kdyz si tady ctes mi myslenky a ja pak nemusim nic smolitLumpy píše:to ivannavi: tak ti nevím, když si koupím úplně nový, a ne zrovna levný, auto (nebo je mi koupeno - usuzuju podle věku, ale můžu se samozřejmě plést), tak potom šetřit na žárovkách (nebo žárovky), to mi přijde fakt divný... tak nějak celkově sem nepobral, co od toho vůbec očekáváš.
To tady bylo takový davový šílenství v době, kdy chtěli zavést celodenní svícení, tak se lidi báli, že dají půl výplaty za žárovky, ale to jsem myslel, že už je to dávno pryč a lidi dostali rozum...
to Lachtan: a nebylo by od věci dát na sedadla i přehoz, aby se neošoupaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to Pavluna: a možná k tomu dostanem kopii Blatovy motorky
tak mi to nedalo,zkusil jsem to,aby se přišlo jak na to pro ty co by to tak chtěli. Mě to vyhovuje,prostě zapínam,vypínam světla ručně dle potřeby ,ještě na ně nezapomínám :mrgreen:Guru píše: ..Mne svietia svetla až po naštartovani motoraked je kluč v polohe II a chcem aby svietili bez štartovania tak vytiahnem paku dielkovych svetiel a tak sa zapnu aj stretavacie svetla a ostanu zapnute, ked chcem ich vypnut s klučom v polohe II a aby svietili len po štartovani tak znovu zablikam dialkovymi...
skuste to aj vy. :kuch:
musis mit svetla v poloze 0, tj uplne vypla, jinak fakt blika a nic se nedejeLumpy píše:nefachčí ... protože mi prý bliká zadní mlhovka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na to jsem už neměl sílu odpovědět...