Pokochejte se takovym hle krasnym autikem a popremejslejte, jestli by nestalo za to zachranit tu 242ojku co je tady v CR na prodej. Nabizim se jako oficialni majitel a vam bych sveril financovani projektu a odborny dohled.

Na tej dvačtyřidva je nejdůležitější , že je na papírech!jojo píše:...bohatej nebo chudej...
Tady jde o zachovani kulturnich hodnot! Narodni divadlo at si klidne zase vyhori, ale kazda odepsana dvojka je nenahraditelna ztrata!!! (nepsal tu nahodou nekdo relativne nedavno, ze jsem dvojkovej fundamentalista?)
To auto má podle mě hodnotu téměř nulovou, jediný, co má hodnotu je vin a papíry. Když budu mít vin a papíry, budu potřebovat dalších hafo peněz na dotažení nějaký pěkný zvenku. Takže v každým případě mi ty papíry umožní pouze investici a to značnou. Chce někdo investovat? Já bych chtěl, ale nemámHonza píše:Na tej dvačtyřidva je nejdůležitější , že je na papírech!jojo píše:...bohatej nebo chudej...
Tady jde o zachovani kulturnich hodnot! Narodni divadlo at si klidne zase vyhori, ale kazda odepsana dvojka je nenahraditelna ztrata!!! (nepsal tu nahodou nekdo relativne nedavno, ze jsem dvojkovej fundamentalista?)
Dám pětikilo, kdo další?
Když už bych měl na dovoz pjeknýho kousku, koupil bych tak pjeknej a starej, aby to šlo na veteránský papecky... ne?Chlumak píše:To auto má podle mě hodnotu téměř nulovou, jediný, co má hodnotu je vin a papíry. Když budu mít vin a papíry, budu potřebovat dalších hafo peněz na dotažení nějaký pěkný zvenku. Takže v každým případě mi ty papíry umožní pouze investici a to značnou. Chce někdo investovat? Já bych chtěl, ale nemámHonza píše:Na tej dvačtyřidva je nejdůležitější , že je na papírech!
Dám pětikilo, kdo další?Mít papíry v depozitu a čekat léta, až budu mít, ale žádná pěkná už na prodej nebude, na to nemám nervy
Jestli vůbec někdy budu mít :badgrin:
No jasně, ale tady se řeší, co s tou rezavou mrchou, která má papíry a ne, co s penězma, který nemámecrtec píše: Když už bych měl na dovoz pjeknýho kousku, koupil bych tak pjeknej a starej, aby to šlo na veteránský papecky... ne?