Jarda S40 píše:4 Marko - jaká značka tam byla předtím? A jak vypadaly? A to je při pravidelné prohlídce v Deutsch neměnili? Rozepiš to nějak! Čekal bych auto servisované v Němcích v perfektním stavu, svíčky origo musí vydržet lhůty výrobce a ono to najednou škube

. Přece tam Němci nedali nějakou druhovýrobu!
Byly tam NGK a jak jsem je viděl já, nebyla to žádná hrůza, ale mechanik říkal, že problém jiskření může být i uvnitř těla svíčky.
Serviska je u mého Volva sice pravidelně razítkovaná, ale na každý záznam je tam jen řádek pro kilometry a dvě okýnka. Jedno pro razítko a druhé pro popis práce. Bohužel je tam vždy napsáno jen "inspektion". Akorát v 90.000 jsou tam od výrobce dotištěny "rozvody". Na první straně jsou pouze instrukce co, kdy nebo v kolika km se něco mění či kontroluje.
Podle mého nelze takto hodnotit. Pamatuji případy, kdy jsme zákazníkovi vyměnili díl a on ten nový pracoval "na půl úvazku" od počátku, takže šel opět ven a dovnitř jiný nový. Prý záhady elektroniky a elektrických součástek...
Beru to tak, že je to jen technika a ta nemusí být vždy stoprocentní. Kdo spoléhá na to, že pokud se o něco náležitě stará, nemůže se nic stát, je podle mě najivka.
Jinak jsem zjistil... Mechanik mi řekl, že i mé Volvo má váhu vzduchu a ukázal mi ji. Vážení, opravdu tam je, což čumím. Píšu to proto, že se tady někdo s někým přel, či ji tento můj motor má nebo ne.