Už tady na tohle téma byla někde debata

Taky sem ho měl rozebraný, zvlád jsem to bez ulomení jediné pacičkyLachtan píše:4 Cafa a Kempes - váš problém s vyhříváním zrcátka: pokud by jste oba dva dospěli k závěru, že problém je pouze v kontaktech nebo přímo v připojení v zrcátku, tak to nechte až na léto. Měl jsem ho už rozebrané (škoda, že mě to nenapadlo nafotit) a je to pousta nacvakávacích paciček a naprosto pekelná demontáž![]()
Vzhledem k tomu co píšeš tady a v topiku vedle tak se podívej na mapu na těchto stránkách http://www.t6r.cz kde sídlí a zajeď tam. Vyjde tě to možná levněji a určitě míň komplikací.blondie píše:no jo, ale kde vzít mapu na najití termostatu?? :?wickey píše:predpokladam, ze stejne jako na kazdem jinem aute? najit, odpustit kapalinu, vyndat, vymenit a dolit
Nehledě na to, že tady nekde je na toto téma již založený topik i s fotkama (ode mě), takže stačí pouze hledat a čístHonza píše:Vzhledem k tomu co píšeš tady a v topiku vedle tak se podívej na mapu na těchto stránkách http://www.t6r.cz kde sídlí a zajeď tam. Vyjde tě to možná levněji a určitě míň komplikací.blondie píše:
no jo, ale kde vzít mapu na najití termostatu?? :?
Je to tak, ten prostřední jen mixuje venkovní vzduch se vzduchem z tělěsa topení, takže nikdy tam nepůjde moc horký vzduch. Je to tak schválně z výroby.vlado82 píše:Nebudu zakládat nové když jsem to tady našel.![]()
Chci se zeptat na ten velkej posuvnej gombík mezi průduchama středního panelu.
Je to na modrou nebo červenou.
Modrá je v poho. ale na tu červenou ty střední průduchy topí oproti krajním nebo nožním(dole)
tak na cca 20%
Máte to taky tak?? Je to tak normal??
Tak je v zimě přirozeně dost přivírám a topím bokama a dole.
přidej si do podpisu auto a taky nám řekni, co máš za klimapanel. Manuál? automat?udatný bohatýr píše:Ahojky mám dotaz. Termostat je nový a voda je v poho. Jak je možný,že při zapnutí topení na doraz to začne někdy hřád až za hodně dlouho a když to hřeje tak dost fest. Začnu snižovat teplotu a ono nic??? takže mám polohu vypnuto a stále to hřeje na plno. Jediný způsob jak to vypnout je zapnout na pár sekund klimu a ono se to schladí a pak už to nehřeje.To je nějaký divný co s tím???