Jo Plzeň nejsou Švýcary.jojo píše:...vyfouk tu 240/92 v Plzni? Jedinej duvod ho nezabit je, ze to nebylo cerveny! Jinak![]()
![]()
Sklidni hormony trpazlikujojo píše:...se mi zda, ze si taky koledujes o vejprask!
No to auto bylo fakt hnusně zaprášenýjojo píše:2Honza...takovy chlapiky jako ty uz mam doma na zdi tri! tak bacha jsem fakt nebezpecnej :butthead:![]()
2all...reknete, ze to byla strasna plecka, vobehana, vyrezla a ja budu klidne spat
Jo souhlas. Vypadá fakt dobřemartinopel píše:No to auto bylo fakt hnusně zaprášenýjojo píše:2Honza...takovy chlapiky jako ty uz mam doma na zdi tri! tak bacha jsem fakt nebezpecnej :butthead:![]()
2all...reknete, ze to byla strasna plecka, vobehana, vyrezla a ja budu klidne spat.Musel jsem vzít vysavač a povysávat a hadru kybel a umýt.Fakt hrůza!!!! No ale nekup to za ty prachy
.A co se závisti a nenávisti týče,tak si zkus s plaťákem jet dvě hodiny v mlze po silničkách širokých asi na 1,5 auta,viditelnost 5metrů,(Luboši ahoj)nevyspaný a potom mi dej vědět jestli je opravdu až tak moc co závidět.Možnosti jsme měli všichni stejný.Hold kdo zaváhá nežere!!!
Tam přes Tábor a Nepomuk, zpátka po dálnici. Spycha jsme měli ve Ždáru na obhlídce.Ondra_V40 píše:Je krásná... Ono je to jednoduchý, já jsel ležel v nemocnici s zápalem plic, s čtyřícítkama horečkama a na kapačce, já viděl všechny svatý a ne staňkovskou dvojku :badgrin:
Můžu se poptat na trasu, kterou jste jeli? Přes Prahu? Aha asi na Budějovice když to viděl Honza
Díky za přání,ale včera,když jsem přemontovával motorek topení jsem proklínal všechny dvojky a toho debila který to tak blbě zkonstruoval zlatá sedmajojo píše:2martinopel - samozrejme ti ji preju (ted kdyz jsem se z toho vyspal), ale musis uznat, za ja jako "dvojkovy fundamentalista" musim predevsim dbat o svoji povest a usilovat o ziskani kazde slusne dvojky v republice, obzvlaste pak kdyz skoji patnact stovek. Sebekriticky musim konstatovat, ze bych pro ni nemel okamzite uplatneni, takze bude lepe, kdyz ji budes opecovavat ty. A to ze jsi zkusil takove utrapy pri ceste za ni, ti dava sice moralni narok, ale jinak te nepolituju, bo sam jsem musel pro ziskani Scharnhorsta defraudovat firemni prachy.
Jinak jsem samozrejme rad, ze mame v ve VK dalsi prirustek a v tobe dalsi potencialni obet dvojkove epidemie.
2ondra v40 - nikdy jsem se natajil tim, ze pro mne existuje jeden jediny typ Volva, tak ze oznaceni "dvojkovy fundamentalista" beru jako poklonu...