13,5 V - hodnota je stejná jak na volnoběh, tak i při 3000-3500rpm.
Pro porovnání, jak jste na tom vy ostatní? Pulpes psal, že se už setkal u S/V40 i s hodnotou přes 14 V.
Já mam alespoň trochu (ale opravdu jenom trošičku

pokud je ta řemenice i s volnoběžkou tak počitej kolem 2000,-lukini píše:No mi naměřili ve Sven Caru na servisce 14,4Vale včera se mi rozpadlo ložisko alternatoru nevíte náhodou za kolik se dá pořídit nové ložisko
No máš skoro pravdumarra píše:pokud je ta řemenice i s volnoběžkou tak počitej kolem 2000,-lukini píše:No mi naměřili ve Sven Caru na servisce 14,4Vale včera se mi rozpadlo ložisko alternatoru nevíte náhodou za kolik se dá pořídit nové ložisko
Jo, věřím, ty a Standa a možná i Jarek. Ale třeba já, i když mě to´žíví, měřiče cejchované nemám. Jinak určitě víš, že by se mělo udělat několik (10?) měření, vyloučit největší a nejmenší hodnotu a zbytek zprůměrovat. To jenom že se tu potom dohadujeme o ničem.kajdamajda píše:Měřil jsem to ocejchovaným měřákem zn. METEX M3650 D
No právě na kontaktech baterie jsou již minimálně dva přechodové odpory vůči regulátotu, spíše ale 5odporů. Sorry, počítal jsem jenom od + alternátoru na baterii, je to ještě i na minusu a přes kostru, nemá cenu počítat. No a tys měřil při dvaceti, jinej při -10. Prostě opravdu nemá cenu to srovnávat mezi sebou. Ale to asi víš, jak by to muselo vypadat, aby byla měření relevantní.kajdamajda píše:Měřeno přímo na kontaktech baterie při okolní teplotě asi tak 20 - 25 st.C (neb to bylo v hangáru) a to někdy odpoledne, měřák tam byl od rána.