Ten určitě o nějakém foru ani neví. Já mám volvo 15 let a dozvěděl jsem se o foru loni v červenci
Tak si říkám kdo to zase bude, drewid, LukášM....Bouček píše:Je fakt že mi některé diskuze tady přišly trhlé, ale když už jste došli až ke mně, nedalo mi to
jsme nesmírně rádi že jsi neodolal a přidal se k námBouček píše:Je fakt že mi některé diskuze tady přišly trhlé, ale když už jste došli až ke mně, nedalo mi to
Tak kdybych se vydával, tak za někoho stylového...Elton John, Milli Vanilli, Vanilla Ice....na český showbusiness a celebrities nejsemLukaso píše:Tak si říkám kdo to zase bude, drewid, LukášM....Bouček píše:Je fakt že mi některé diskuze tady přišly trhlé, ale když už jste došli až ke mně, nedalo mi to![]()
Ty tam holt nemáš to kouzelné tlačítko "detail příspěvku"Lukaso píše:Tak si říkám kdo to zase bude, drewid, LukášM....![]()
Prozraď něco co prosťáček nevíLachtan píše:Ty tam holt nemáš to kouzelné tlačítko "detail příspěvku"Lukaso píše:Tak si říkám kdo to zase bude, drewid, LukášM....![]()
Sakra Lachtane, jakto že Libora nej*beš za to že nemá v pořádku podpis. Běžnýho lůzra, póvla, vidláka, nebo přizdisráče jako jsme my zpucuješ jak děvečku, a na celebritu si netroufneš, coLachtan píše:Ty tam holt nemáš to kouzelné tlačítko "detail příspěvku"Lukaso píše:Tak si říkám kdo to zase bude, drewid, LukášM....![]()
Proti tomu jsem imunníLukaso píše:Se bojí že by ho na evropě vyhlásil![]()
![]()
Sušice v květnuBouček píše:Chtěl jsem Vám hoši udělat radost, ale pojďte do mně zítra
http://www.evropa2.cz/cs/deni-na-e2/zprava_1780.shtml
a až bude pořádný plechový sraz, určitě dejte vědět
Jarní a podzimní velký srazBouček píše:Chtěl jsem Vám hoši udělat radost, ale pojďte do mně zítra
http://www.evropa2.cz/cs/deni-na-e2/zprava_1780.shtml
a až bude pořádný plechový sraz, určitě dejte vědět
Sarkasmic píše:jj,chlapi,až bude libor liborem,tak bude mít cenu ho někam zvát...
Tak proč to píšeš?Lukaso píše:já ani chvilku, prostě prodávat růžovou fabii nebo se vydávat za boučka je až příliš laciný![]()
tím neříkám že za tím stojí jedna osoba
Zdenek Podhurský má S80LukášM píše:Tak proč to píšeš?Lukaso píše:já ani chvilku, prostě prodávat růžovou fabii nebo se vydávat za boučka je až příliš laciný![]()
tím neříkám že za tím stojí jedna osobaNestojí za tím jedna osoba, ale jsem s Liborem velký kamarád. Máme společnou vášeň a to drahé hodinky, viď Libore?