Sarkasmic píše:tu platekovou pixlu na B230 drží jeden šroubek a je vyndaná za chvilku,ale myslím si že u B230 to nemusíš čistit vůbec...
Je tam komando trpaslíčků s lapačkama a chytají kapičky oleje a vrací je zpátky do vany.LukyKolin píše:Co se vůbec skrývá v té pixle?
raolsa píše:Je tam komando trpaslíčků s lapačkama a chytají kapičky oleje a vrací je zpátky do vany.LukyKolin píše:Co se vůbec skrývá v té pixle?![]()
Sorry za OT, ale já musel.
Ty nadelas kvuli par hadicimTomas BB, SK píše:To mam naozaj davat dole nasavacie potrubie aby som sa k tej "ciernej skrinke" dostal? Nejsem masochista ...
Aha, dobre info ... mno a to ses ptal na vymenu a ne na cisteni primarne asi co?eLzyx píše:tak ve Štěrboholích jsem bohužel nenarazil na žádného mechanika, ale "jen" na skladníka - jsem tam byl před zavíračkou.
Nicméně nádržka je za 800,- ty jednodušší hadičky po 300,-(pokud stávající budou spuchřelé) a ta nejdelší a nejkomplovanejší hadice je za 4000,-
Tu bych asi neměnil, ale jen v rámci možností vypucoval.
Práce prý odhadem 2hodiny
Zvykne vytlacat merku oleje nebo z ni dymit. Ale jak se to meri?jogin3 píše:Me v autorizaku rekli, ze to nedelaji, jenom pokud odvetravani je ucpane, tak pote to vycisti. takze to jenom zmeri a pokud to jede tak to nedelaj, takze nevim zda je to potreba. Kazdopadne ucpany, to uz je problem no.
Jak se to muze jeste projevovat? Me to merili a v pohode to jede. Tak si to asi cistit nenecham.
ptal jsem se na čištění, nicméně bylo mi řečeno něco ve smyslu ... "joo, tohle. Noo, někdy sme to tu už dělali. Ale to už je dááávno. Myslím, že se tam mění ..." a vysypal soupisku dílů + ceny.Roger píše:Aha, dobre info ... mno a to ses ptal na vymenu a ne na cisteni primarne asi co?