Já myslel, že je to dělaný ve Photoshopu..dali píše:HezkýNemáš fotku hardwaru, nebo popis (pokud to neni tajný)?
Hodně fotošopu je v tý třetí... S těma kolama to chápu. Jsem si vědom toho, že to neni ideál, ale teď to beru zkrátka tak, že je to o dost lepší, než jí mít na orezlých plechách. Volansy se mi líbí, autu sednou. Samozřejmě, jsou to přeci originály u 850R neodmyslitelný. Ale přiznám se, že já bych se do budoucna chtěl vydat trošku jiným směrem. Nejsem tuner, ale na druhou stranu taky nepatřím mezi absolutní zastánce originálních kol (i když většinou jsou tou nejlepší volbou). Ale když se člověk trefí s lehce "odvážnější" kreací místo origo disků, rád se na to podívám.dali píše:Fotofíčura zajímavá. Nevím kolik je v tom fotošopu, ale 850 vypadá jako voňavkaAkorát ty kola jí nemůžu odpustit
Hrozně se s tím autem mlátí. Třeba grafit střed + leštěnej límec tak jak to má Element na V70R je podle mě vpořádku. Vím žes je už tak koupil
. Stejně by 850R potřebovala Volansy, ale moc dobře vím že je bezpočet jiných možností kudy do ní rvát prachy
Děkuju, martinesi! Snažím se ve focení zlepšovat, ale jde to pomalu...martines píše:super fotky, mají šťávu a hlavně tempo. Pro mě super kompozice.
Trojka neni Volvo, takže na tohle forum nepatří...*wickey píše:a kde je trojka?![]()
![]()
Děkuju! Mně taky nevadí, ale ten bílej proužek neladí k ničemu na autě. Asi na ní dám nějaký bílý rychlý pruhy.Ray Doyle píše:Me teda ty kola na 850R nevadi. Auto vypada moc pekne, fakt vonavka:)
st_Andy píše:ja Ti porad tleskam, nekdo to v oku proste ma a nekdo ne, a ty urcite jo![]()
![]()
PS: Takze to rameno pak odmazavas? Chapu to spravne? anebo je fotis navzajem, jedno ridis a druhe mas na dalkove
Já to zkusim, ale nic neslibuju.Ondra. píše:buď na ní hodnej...
Uživatelé procházející toto fórum: saabik