Ještě tak pět let a bude.majtinek píše:Pěkný fotky![]()
(Kdybych to auto neviděl naživo, tak bych řekl, že je to voňafka...)![]()
![]()
Jo, už je to konečně eRko (pro někoho tomu ještě chybí motor, ale i tak mně dokáže na tváři vykouzlit blažený úsměv), jak má být. Výhledově je na tom autě ještě tolik práce, že snižování je to poslední. Ale děkuju za poznámku, je fakt, že by to slušelo asi víc. Už těma kolama jsem přeskočil fůru věcí, které měly být dávno udělané... Teď potřebuju vyřešit hlavně problém s cukáním v záběru a asi další milion věcí.dali píše:Konečně na kolechHned to vypadá jinak. Výhledově by nebylo špatný snížit i zadek
Fotky parádní. Kdybys tohle uměl dělat s autama i naživo, tak ti ty moje na nějakou dobu svěřím
Prvně gratuluju ke státnicímLogan píše:Tak! Státnice úspěšně za mnou a konečně se můžu začít věnovat eRku tak, jak jsem měl v plánu. Dopředu se omlouvám za špatnou terminologii, ale zkusím se polepšit.![]()
Moje zkušenosti nejsou velké, ale konečně jsem zjistil, v čem spočívá to cukání při zátahu, takže "sportovní" filtr šel ven. Kdybyste náhodou někdo věděl o takový tý bedně s nápisem TURBO (i s jejím obsahem), mám o ní zájem. Klidně může být bez toho poklopu, ten mám.![]()
Jinak jsem se rozhodl, že nárazník půjde na svaření. Dlouho jsem hledal náhradu v ucházejícím stavu a nic. Nějakou hoďku jsem se s ním pral, ale nakonec jsem ty dva šrouby před podběhy našel a i když zdlouhavě, sundal jsem ho.Nebudete věřit, ale ani jsem nikde nic neurval.
S mojí výbavou garáže je pomalu div, že jsem kdesi našel nějaký torxy (jestli to píšu správně)...
Předchozí fotky byly tudíž možná poslední, na kterých bylo eRko celé.Držte palce!
![]()
Šikly by se mi pak ještě klaksony a pravá mlhovka (z řidičova pohledu).
S Volansema už bys do něj šel?majtinek píše:No hlavně už má Volansy![]()
Přeju mnoho zdaru, ať se ti podaří dát pěkně dokupy.
Jo, to bude asi ono, děkuji!doktor píše:sháníš orig. Airbox
Děkuji! Státnice byl masakr, ale myslím, že v porovnání se vším, s čím se musím poprat na eRku to byla procházka růžovým sadem.roon_cz píše:
Prvně gratuluju ke státnicím
Až budeš mít hotovej ten nárazník, pochlub se, nejspíš budu v dohledné době svaření taky řešit...
Na závěr hodně zdaru s tím dát auto do požadovaného stavu.
Lek ses správně, srna sehrála ve stavu mého eRka taky svojí roli, ale já už auto tak koupil. V hlavní roli byla tenkrát obsazena svodidla a jednu menší rolí se proslavil i zajíc.dali píše:Když jsem tu fotku viděl, a nejdřív přečet poslední větu příspěvku, tak jsem se lek že nějaká srnka![]()
Gratuluju ke státnicím
Je pořád na prodej? Jednou si ho od tebe stejně koupím, slibuju...Logan píše:S Volansema už bys do něj šel?![]()
vityjan píše:Máš můj obdiv
Děkuju!majtinek píše:
Je pořád na prodej? Jednou si ho od tebe stejně koupím, slibuju...
Teď mám ale jiné starosti, předevčírem jsem přišel o práci, firma zrušila celé oddělení marketingu, tak jsem na hodinu na dlažbě. V pátek odjíždím na dovolenou, tak po návratu budu muset něco hodně rychle sehnat. A taky dávám dokupy SAAB 9000 Aero, zítra jde na upgrade z Maptun Stage 3 na Stage 4, takže by to mělo mít papírově 320 HP / 490 NM. Pak už jen doladit brzdy, převodovku, startér, namontovat podvozek Bilstein B6, vyřešit lak, kosmetiku a interiér, atd...
Takže až bude Saab v kupě, povozím se a prodám ho, tak se můžeme pobavit na téma prodej/koupě tvojí 850R za předpokladu, že budu mít nějakou slušnou práci![]()
Měj se fajn a gratuluju ke státnicím!
Martin
OK, děkuji! Kdyby tam aspoň byl lepší přístup... BTW, nevystříkne na mě něco?martinopel píše:plechovou sponku musíš povolit a tím odjistíš rychlospojku.
Jen vykape trošku oleje.Logan píše:OK, děkuji! Kdyby tam aspoň byl lepší přístup... BTW, nevystříkne na mě něco?martinopel píše:plechovou sponku musíš povolit a tím odjistíš rychlospojku.
Závist.Kuko28 píše:protože jsi o víkendu leštil?![]()
já to absolvoval víkend před tebou a užil jsem si týden čistého (tak samozřejmě jemně zaprášeného) auta
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé