ale v tom videu to tak je.. ale na zacatku ma ten mercedes znacku dobre, to je prevracenej jen kousek?metju píše:Obrázek je zrcadlově otočený... to kvůli právům

ale v tom videu to tak je.. ale na zacatku ma ten mercedes znacku dobre, to je prevracenej jen kousek?metju píše:Obrázek je zrcadlově otočený... to kvůli právům
Joo tak to nevim, na video jsem předtím nekoukal. Taky v tom traileru má S80 značky, o vteřinu později už je nemá. Takže bůhví co s tim při natáčení dělali... Nicméně to otáčení se používádumi.cz píše:ale v tom videu to tak je.. ale na zacatku ma ten mercedes znacku dobre, to je prevracenej jen kousek?
A ma chranit koho/co? puvodne sem myslel, ze je to aby ten obrazek nenasli tadymetju píše:Joo tak to nevim, na video jsem předtím nekoukal. Taky v tom traileru má S80 značky, o vteřinu později už je nemá. Takže bůhví co s tim při natáčení dělali... Nicméně to otáčení se používádumi.cz píše:ale v tom videu to tak je.. ale na zacatku ma ten mercedes znacku dobre, to je prevracenej jen kousek?
Tak pokud se o auto x-tý majitel nestará a má nálítáno hafo kilometrů tak to bude kasička bez ohledu na značku. Samozřejmě bych v roli pasti viděl raději něco jiného než Volvo, ale jinak se mi první díl líbil. Také z toho důvodu, že jsem naštěstí takto nikdy nenaletěl...mot píše:Hned v prvním dílu tohoto pořadu se pojednává o v70. No zrovna hezky o ni nemluví
To mě tak mimochodem napadlo, když maji tyhle americký volva vpředu dvě jednotlivý lampy, jsou to klasický dva komplety s parabolou a žárovkama, nebo jsou to "sealed beam" tedy vyměňujou se kus za kus komplet ?peter cz píše:
tomasss píše:A vlastne jsem se zapomnel pochlubit ze vysla i spoluprace s FAMU (Kdo se chce svým autem pochlubit ve filmu?), kde hrala moje stribrna turbosedmicka:
heslo k videu: jose
on je to slušný film, jediné co mi vadí, že na to co je to za rok, tak v téhle zcéně co je na fotkách se tam objeví minimálně 3 staré 120 a spousta dalších starých aut.. asi neměli moc velký rozpočet, tak šetřili na autechNosound89 píše:Avengers Age of Ultron S60 + bonus stará škoda 120 (myslím)