Jasně, trefil jsem to schválně, neb jim to vyšlo pěknějojo píše:2Pablo: ten titulek v tom prvním obrázku je zuper. "Jedu dvojkou všechno ostatní je nepodstatný!"![]()
![]()
A na křižovatce stála druhá.háša píše:Film Con Air, včera v TV. Byla to dvojka?? jak naní hapal ten černoch z letadla??
Tušim modrá.martinopel píše:A na křižovatce stála druhá.háša píše:Film Con Air, včera v TV. Byla to dvojka?? jak naní hapal ten černoch z letadla??
Nepůjčil jsi ji taky koperativě?láďa píše:Nechci se chlubit ,ale 23.12 2007 na Čt1 dávali 3+1 s Donutilem kde hrála moje V70tka.Protože pracuji v Čt a byl jsem pracovně při natáčení rád jsem jí do pár záběrů půjčil.Ta povídka se jmenovala Indiánské víno.Tak zdar a zdravi Marru už se těším zítra na hever.
Honza píše:Nepůjčil jsi ji taky koperativě?láďa píše:Nechci se chlubit ,ale 23.12 2007 na Čt1 dávali 3+1 s Donutilem kde hrála moje V70tka.Protože pracuji v Čt a byl jsem pracovně při natáčení rád jsem jí do pár záběrů půjčil.Ta povídka se jmenovala Indiánské víno.Tak zdar a zdravi Marru už se těším zítra na hever.
XC70honza_S60 píše:Taky Desperate housewifes - Zoufalé manželky. Jedna z nich jezdí ve V70.
byla to V70 T5 vs. Ford Crown Victorialáďa píše:Zdar Volvisti.
Dnes jsem zaznamenal dvě reportáže o volví![]()
![]()
![]()
Na Discovery v pořadu masivní stroje kde porovnávali volvo 850 T5 vs Ford "klasika americké pol.auto" obě policejní verze.soutěžilo se v pěti dysciplínách výsledek? 3x2 vyhrálo volví![]()
![]()
![]()
Ten pořad budou určitě opakovat.
A ta druhá.
V pořadu "jestli se tak dá nazvat" BESIP Dvě V50 jedna se zimními pneumatikami a druhá s letními a jezdili na zasněžené silnici.Schválně které to klouzalo více?![]()
Nemáte to někdo nahraný? Nebo aspoň přesný název pořadu? Třeba to někde visí...wickey píše:byla to V70 T5 vs. Ford Crown Victorialáďa píše:Zdar Volvisti.
Dnes jsem zaznamenal dvě reportáže o volví![]()
![]()
![]()
Na Discovery v pořadu masivní stroje kde porovnávali volvo 850 T5 vs Ford "klasika americké pol.auto" obě policejní verze.soutěžilo se v pěti dysciplínách výsledek? 3x2 vyhrálo volví![]()
![]()
![]()
Ten pořad budou určitě opakovat.
A ta druhá.
V pořadu "jestli se tak dá nazvat" BESIP Dvě V50 jedna se zimními pneumatikami a druhá s letními a jezdili na zasněžené silnici.Schválně které to klouzalo více?![]()
Uživatelé procházející toto fórum: peter cz, Warcz