bohuzel bufik muze byt nefunkcni kvuli uplne vsemu...Drak3n píše:ja mam znovu dalsiu otazku , aj ked mozno uz otravujem... nemoze byt bufik nefunkcny koli palivovemu cerpadlu ? pretoze najprv pocujem jak sa nastartuje , potom zacne cvakat cerpadlo , no po chvilke s vypne a takisto aj bufik , no na display mam ON ... ide o to , ze nedavno som menil cele cerpadlo , tak ci to nemoze mat nejaku spojitost .
A ty víš že tam je?tymon píše:no mne to prave nedela nic ani po nastartovani....prijde mi, ze to auto vubec nevi, za tam nejaky bufik je... protoze na diagnostice to ani nehlasilo, ze by byl kaput
jsem zvědavej. dej vedětHajcus píše: No desJa uz si timhle vsim prochazim od lonske zimy...
Zitra se snad rozhodne..
Si pis kamarade, pac jestli jo, tak se ze me stane NT Guruhayney píše:jsem zvědavej. dej vedětHajcus píše: No desJa uz si timhle vsim prochazim od lonske zimy...
Zitra se snad rozhodne..
jj, je to takova krabice vlevo nad motorem cca 10x10x25 cm s kovovym telem, vedou do toho hydice od vody, je tam privodni trubicka od nafty, zespoda je vyfuk, ktery je vyveden nekam pod auto (asi do svodu vyfuku) a nad nim je samolepka... myslim ze je tam napis Webasto a vykon 5kw... navic kdyz auto nastartuju a chvili jedu, tak je teplej stejne jako ty hadice okolo... ale ohrati motoru trva strasne dlouho (cca tak 15km na provozni teplotu... kdyz mu trochu slapu na krk... pohodovou jizdou tak 20 - 25km)Honza píše:A ty víš že tam je?tymon píše:no mne to prave nedela nic ani po nastartovani....prijde mi, ze to auto vubec nevi, za tam nejaky bufik je... protoze na diagnostice to ani nehlasilo, ze by byl kaput
Mám takovej pocit že tě to asi nemine. Za ty leta by si asi zasloužil projít očistou a kontrolou zevnitř.tymon píše:je k tomu pristup jak k penezum a nechci se v tom moc vrtat...
presne toho jsem se bal...Honza píše:Mám takovej pocit že tě to asi nemine. Za ty leta by si asi zasloužil projít očistou a kontrolou zevnitř.tymon píše:je k tomu pristup jak k penezum a nechci se v tom moc vrtat...
Skoda ze nemas "stary" typ, ten uz znam zpameti. S timhle Ti bohuzel nepomohu..tymon píše:Mám takovej pocit že tě to asi nemine. Za ty leta by si asi zasloužil projít očistou a kontrolou zevnitř.tymon píše:je k tomu pristup jak k penezum a nechci se v tom moc vrtat...
presne toho jsem se bal...![]()
je tu nekdo, kdo by to chtel udelat za me (za uplatu)? mam strach, ze neco znicim... zitra to poradne nafotim a hodim sem nejake fotky
Zkus kontaktovat Marru.tymon píše:je tu nekdo, kdo by to chtel udelat za me (za uplatu)? mam strach, ze neco znicim...
No co jineho, kdyz tam na tom stitku pisou:tymon píše:tak jsem to dneska nafotil... sice je tam houby videt, ale aspon trochu pro predstavu...
stitek: http://www.access-it.cz/upload/image/DSC_0462.JPG
foto 1: http://www.access-it.cz/upload/image/DSC_0464.JPG
foto 2: http://www.access-it.cz/upload/image/DSC_0468.JPG
foto 3: http://www.access-it.cz/upload/image/DSC_0469.JPG
co myslite... je to bufik? a videli jste uz nekdy takovy typ?
tak to vypada, ze motorek od vodniho cerpadla je total dead, ne?RobertH píše:Přidám pár foteček.
Takhle vypadala rozprašovací miska a vodní čerpadlo.
Na třetí fotce je bufík po vyprání v ultrazvuku.
Mas spravnou uvahu.Libunda píše:Tak mě ta potvora píše, že mám elektrické topení ale nesepne se. Ani přímý start, ani Timer.
Mám ale pocit, že to kdysi fungovalo. Přes léto nebylo potřeba a teď když se párkrát ochladilo, tak jsem nastavil timer a ráno se těšil do vyhřátého.
Bohužel ani jednou nic. Zjistil jsem ale, že mám mrtvou baterku, což by "troufnu si říci" mohl být hlavní problém.
Chápu správně, že díky slabé baterce se mi NT nesepnulo, tím pádem po několikátém pokusu zablokovalo??
A že mi to odblokuje kdokoli, kdo má diagnostiku?
A ještě jedna maličkost. Na straně řidiče v nárazníku vedle kola mám malou elektrickou zásuvku a v autorizáku mi říkali,
že je to severská verze a že je to nějaký systém na připojení do elektrických rozvodů ve městech.
Má to nějakou souvislost s NT ??
Jo a v případě elektrického NT....... co všechno se ohřívá?? Fouká teplý vzduch, předehřívá motor, atd....???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé