edy68 píše:Přál bych ti nabírat dojmy z oprav po ujetí cca 100tis. Krátkodobě to nemá viditelný vliv,ale po delší době???

Jezdí k nám do servisu několik plyňáků s motory 300 tis. a víc a to je fakt mazec. NEODKARBONOVATELNÉ!!! Plastové díly vodního systému,jako jsou kolínka s odbočkou,boky chladičů atd... všechno totálně rozežrané zevnitř. Svíčky nebo vstřikovače už po polovině životnosti nepracují správně atd... Tak držím palce,aby se to vyplatilo. Osobně toho zastánce nejsem,protože plyn patří do kamen a ne do auta,ale když si hold někdo koupí dvoulitrový benzín a pak na to nemá,tak ať raději jezdí šalinou (tramvají

).
Vysvětli prosím pojem NEODKARBONOVATELNÉ.
Vysvětli prosím co má společného kolínko s odbočkou, boky chladičů s provozem na LPG.
Svíčky a vstřiky beru, nicméně na poslední svíce jsem najel 70t km a z toho posledních 40t s LPG, kde je teda chyba?
Vstřiky jak říkám, občas proženu a až to bude kravit, vím že to může být některý z nich, ale opět to jednoduše poznám, když auto na benzín bude kuckat a na LPG pojede v pohodě. Výměna vstřiku, i když vyjde na 5000,- , a to jistě nevyjde a bude za méně, tak je zaplacená ještě před tím, než se to vysype, takže do toho rád ten peníz dám.
A jinak dokud budu jezdit průměrnou rychlostí 65km/h za 1,25Kč/km s autem, s kterým se i pěkně svezu, když chci, tak jsem maximálně spokojenej a plyn do zapalovače mě fakt nerozhodí
Možná po 100t km budu mluvit jinak, zatím si však zpívám, tak mi odpověz na moje otázky, díky.