vypínanie prúdenia vzduchu
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: S80 2.4 D5 2002 manual
poradte mi: po chvíli zapnutého vetráku kúrenia alebo klimy sa mi zavrie nejaká klapka a vzduch nechce vpustiť do interiéru, pritom vetrák točí na plné točky. Je to automatická klima v S80 D5 r.v.2002.Ešte teraz sa to ako tak dá vydržať ale v zime keď mi nebude chcieť vpustiť teplý vzduch tak sa tam od zimy asi zlomím v zákrute. Každá rada dobrá. Dík 

-
- Vůz: Volvo V70 - 1999 - black
Ja mam zase opacny problem...nedokazem uplne vypnut prudenie vzduchu...stale mi niekde pri nohach nieco prefukuje...nie je to akutne...ale myslim ze ked nastavim vnutorny okruh, vypnem vsetky ventilatory tak by nemalo prefukovat nic nie?

-
- Vůz: S80 2.4 D5 2002 manual
Starchoc píše:Ja mam zase opacny problem...nedokazem uplne vypnut prudenie vzduchu...stale mi niekde pri nohach nieco prefukuje...nie je to akutne...ale myslim ze ked nastavim vnutorny okruh, vypnem vsetky ventilatory tak by nemalo prefukovat nic nie?
mal som niečo také aj ja a bola to roztrhnutá manžeta riadenia pri pedáloch.
-
- Vůz: Volvo V70 - 1999 - black
mal som niečo také aj ja a bola to roztrhnutá manžeta riadenia pri pedáloch.[/quote]
Noooo..ale ked to fuka na nohy aj spolujazdcovi
Noooo..ale ked to fuka na nohy aj spolujazdcovi