Tak V70-ka je uz doma...
Chcem sa s vami podelit o moje city a pocity z T6R...kedze tam som nechal svoje Volvo servisovat...
Dnes mi volala ta pani z recepcie ze auto je pripavene, ze sa mozem zastavit prenho...ja trochu prekvapeny lebo typek este predvcerom hovoril ze je tam 5 litrov vody, ale tak asi sa to uz vyschlo myslim si...
Tak som sa pobral hned prenho...nechal som tam 6500 za vymenu skla, vymenu filtru na klime + robota a nejake to tesnenie...
Sice ma veduci upozornoval ze ak budem niekde este stat tak nech vetram ze je tam predsa len trochu vlhkost...ale ked sa pozriem pod plastovu krytku pod sedadlom a stlacim ten molitan tak je stale plny vody...ale snad to vyschne...ale to som este nepozrel pred prednu spolujazdcovu sedacku ....
Neviem ci je toto odborny servis...viem ze znackovy nie..ale vsetci ich tu chvalite...ale keby ste videli ako namontovali naspat tie koberceky a tu skrinku na elektriku co je pod tym sedadlom tak by zaplakalo nejedno srdce...nielen servisaka ale aj obycajneho cloveka..ako napriklad mna...sedacka sa da posuvat po kolacnickach iba do urcite vzdialenosti..ale vobec nejde dopredu tak ako by mala...pretoze jej tam vadia elektrokonektory ktore sa suchaju a deru o kobercek pod sedadlom...proste hruza...zachvilu sa asi odlomia alebo co.....viditelne to pani v T6R dali obracene...nejprv mala ist predna cast koberceku a potom na to zadna a az na to vsechno namontovat tu zahadnu ciernu skrinku....neviem..ale som sklamany...
A este jedna vec mi prestala po ich servise fungovat a to je ten pravy velky reprak co je vo dverach
Tak neviem ci mali chlapci v servise T6R zly tyzden, alebo som im bol nesympaticky alebo co..ale keby som ja takto robil svoju pracu tak uz som bez nej....
V utorok tam volam a dufam ze sa pokusia o napravu....
Tak tolko z mojich pocitov po premiere v T6R....neviem ale niekto tu spominal MARRU?
RADOVAN