ze je to za TP. aspon u nas urcite.RAEDON píše:Jinak jsem si trochu pohral i se zadnima lampama udelal jsem tak trochu kourovy blinkry+zpatecku.Nechtel jsem je ale strikat uplne nacerno,musi to byt decentka.,co na to rikate?
obyčejný erka už dneska nejedou Viktorewickey píše:každýmu podle jeho gusta, pro mě teda ani náhodou
souhlaswickey píše:každýmu podle jeho gusta, pro mě teda ani náhodou
Dneska jsem prilozil dalsi fotoflaksy píše:Je to jen o vkusu. Me se ten cernej pruh az na cumak moc libi. Akorat cervenou bych volil asi tmavsi a nebo pak zlatou metlu. To by byl uplne luxus. Kazdopadne auto je original a pekne udelane bez nejakych bastlu.
Ja rikam mas to pekny
Všechny limitované edice, popř. stará auta si svou hodnotu drží právě původností. Lak je jeden z nejdůležitějších, protože je hodně zranitelný.....ono pouhé přestříkání, už není původní lak...takže za mě jednoznačně ne. Pokud by byl však lak poškozen, není jiná možnost.RAEDON píše:Porad nevim proc si myslite,ze auto nejak znehodnocuju.Je to vse jen o barve,zadne pastleni spoileru nebo.....Kdyz nekdo bude chtit dat auto do puvodniho stavu tak ho jen prestrika.Nic vic,nic min.A pokud jde o motor,tak porad myslim ,ze je hezci jako original.To ze mam na aute jina kola,nebyl duvod ten,ze se me Volannsy nelibyli.Jen jsem auto kupoval bez nich.A na to jak jsou draha tak nic,moc.Jasne maji tam byt ale ja se na auto nedivam tak jako, ze jsem zastancem puvodniho stavu.Ale rikam ,je to jen muj nazor .
Uživatelé procházející toto fórum: saabik