Taky to hledám a odkazy na Gull Wing Doors mi našly toto:
Kdyby takhle udělali C30, to by bylo něco. A stačil by ten předek, aby to bylo výrazněji odlišné od S40/V50, dveře jsou praktičtější normální.
Naposledy upravil(a) Tom480 dne 11 srp 2009 18:28, celkem upraveno 1 x.
kastomizovanej Tatraplán těsně vedle..
Kaiser to taky neni, a než někdo vyběhne s poznámkou, že Customy se nedaj uhádnout, protože maj sériovej akorát tak podvozek, tohle neni ten případ, jediná úprava oproti sériovýmu vzhledu je pravděpodobně právě vzduchovej podvozek..ale však Vy to vypátráte
Erik850 píše:kastomizovanej Tatraplán těsně vedle..
Kaiser to taky neni, a než někdo vyběhne s poznámkou, že Customy se nedaj uhádnout, protože maj sériovej akorát tak podvozek, tohle neni ten případ, jediná úprava oproti sériovýmu vzhledu je pravděpodobně právě vzduchovej podvozek..ale však Vy to vypátráte
LukášM píše:Je pravdou, že americká auta jsou na hádání těžká, nehledě na to, že ten Muntz je v podstatě překarosovaný Chevrolet nebo Lincoln
Jak pak se jmenuje tohle skoro auto? Je to lehké, bylo snad ve všech časácích....
Tvar Bugati 57 Atlantic, ledvinka jak od BMW, světla a přední blatníky Velorex - tohle jsem nikdy neviděl, je mi líto. Asi čtu jiné časopisy.
Ten tvar, to bych spíš viděl na parodii na Talbot Lago, než Bugatti, připomíná mi to ty rádoby retro nevkusnosti od Mitsuoky, ale bohužel taky čtu jiný tiskoviny, takže odpoledne doma budu muset popátrat víc, zatim mám jen hodně mlhavej směr podle čeho hledat..