Zdar,tak jsem jen tak asi 20 minut rozebíral různé věci v 850ce,abych vyndal budíky,ale zdá se mi,že to půjde dolu i celým vrchem palubky??? Už jsem se na to vykašlal a šel radši domu,protože je večer,ale kdyby někdo měl už tuto zkušenost,prosím o radu,nebo návod.Moje bývalá 850,kterou má teď kámoška nepočítá klasicky kilometry,tak jsem nucen to řešit.Jinak budíky u novějších Volv jsou banalita,ale tady jsem se nějak zamotal Možná to dnešní horko a to pivo. :pij:
_________________ XC60 158 kw D5 + Polestar, automat. http://www.svedskedily.cz
Generální a střední opravy poškozených motorů Volvo D5 + T5, 2.4T apod., opravy hlav motoru D5 + benzínové, opravy manuálních převodovek M66 a diferenciálů, opravy automatických převodovek Aisin Warner, opravy úhlových převodovek, prodej použitých náhradních dílů a mnoho dalšího kolem Volva.
Areál servisu VOLVO T6R s.r.o., Mezi Vodami 11a, Praha 4 Modřany
tel. 724 100 742 Pracujeme pouze ve všední dny od 8:00 do 17:00 Děkujeme za pochopení.
_________________ XC60 158 kw D5 + Polestar, automat. http://www.svedskedily.cz
Generální a střední opravy poškozených motorů Volvo D5 + T5, 2.4T apod., opravy hlav motoru D5 + benzínové, opravy manuálních převodovek M66 a diferenciálů, opravy automatických převodovek Aisin Warner, opravy úhlových převodovek, prodej použitých náhradních dílů a mnoho dalšího kolem Volva.
Areál servisu VOLVO T6R s.r.o., Mezi Vodami 11a, Praha 4 Modřany
tel. 724 100 742 Pracujeme pouze ve všední dny od 8:00 do 17:00 Děkujeme za pochopení.
wickey píše:neni to tak slozite, jak to vypada pak ale doporucuju promazat stycni plochy indulonou nebo necim, bo po slozeni palubka vetsinou zacne povrzavat.
To bych se skoro bál, že ta začne časem smrdět... nebo ne? A nestačil by silikonovej olej?
_________________ Volvo 850 kombi, B5254, 1996
Volvo 740 kombi, B230F, 1990 - bylo => pojízdný kombajn na Mazdy; třeba ji od Adama koupím časem zpátky
A jestli máš airbag spolujezdce, tak nezapomeň vyndat konektor přímo z bagu. Přístup je zespoda pod vyndání kastlíku spolujezdce. A před tím samozřejmě odpojit AKU.
_________________ Bobika
BYLO - Volvo 850 T5R "Pampeliška", 1995, 2.3 l, B5234T5, M56, 300 PS, 262 000 km, NEW turbo Mišivbuši