V první řadě by jsem uvítal kdyby ses řídil místními pravidly (hlavně té o vyplněném podpisu).
a za druhé (aby jsi neměl pocit, že jenom prskám a neradím ) byť V50 nevlasním, tak vím, že popisovaná záležitost je standardní u naprosté většiny současné automobilové produkce - tzn. je to v pořádku (za předpokladu, že se ventilátor vypne v časovém úseku desítek vteřin až několika málo minut (1-2 minuty). V případě, že tí běží ventilátor až do rána, je nejvyšší čas vyměnit čidlo.
Ja mam iny problem. Idem napr. z prace domov, zapnem klimu, automatiku, vsetko funguje. Pridem domov vypnem motor. Obcas sa mi stane, ze si nieco zabudnem v aute, tak sa musim vratit napr. po 20 minutach a div sa svetu ventilator kurenia/klimi bezi. Kluc je vypnuty a ventilator bezi, po case sa tusim vypne, ale vacsinou zapnem a vypnem kluc a ventilator sa vypne. neviete niekto co to moze robit? Preco sa ventilator samovolne zapina??? Bojim sa, ze raz pridem k autu a bateria bude vybita. Nechapem ako sa moze sam zapinat....
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614
Taky se mi to občas stane, ale dvacet minut jsem nikdy čekat nezkoušel. U žádných dalších aut jsem nepozoroval takovou dlouhou dobu. Většinou se ventilátor do dvou minut vypne. Jinak to řeším stejně - otočením klíče v zapalování.
_________________ Je: Volvo V40 - 2,0i 100kW (B4204S2) - r.v.99, model 2000 - manuál M56H1 (od 6.2006) - info - Bylo: Škoda 105L - 33kW - r.v.85 (od 7.1997 do 12.2006) ..... Bude: Volvo V70 II (nejdříve od 2013)