https://www.novinky.cz/krimi/168444-vide ... lnici.html
viktor, nejak sa nam tu mnozia agresori na pindurochRobertissimo píše:Policejní Passat vs. Toyota![]()
https://www.novinky.cz/krimi/168444-vide ... lnici.html
nie su to R36?metju píše:Vždyť prassat R32 s policejní výbavou a 4 uniformy se daj půjčit na každym rohu![]()
docela bych pana řidiče rád viděl
Když on prostě chránil sebe a svou přítelkyni. Ty to nechápešOndra. píše:řidič yarisu bude teď na dfensu a podobných pokrokových webech za poloboha...
Když nezastavíš, tak tě k tomu donutí, třeba i střelbou - a naprosto oprávněně.dawide píše:Pravdu povediac aj ja by som rozmyslal ci zastavim
Nechápu, když jednouse má jezdit 130 tak se má jezdit 130, zákony aspoň pro obyčejný lidi by měly platitluckybeef píše:
Když on prostě chránil sebe a svou přítelkyni. Ty to nechápeš
luckybeef píše:2all:
..A ještě dodávám, že honit Yaris kvůli rychlosti 150 je naprosté zoufalství - navíc, když mají radar s fotokamerou a online přístup do databáze kradených vozidel... To už kluci nevěděli do čeho by se namontovali nebo co? Copak tam těch "rychlíků" nejezdí více a rychleji?
:?
tym keby sa riadili, tak nemusia mat nadupane pasaty, ale stacilo by za kamion papuc a ist na parkoviska hypermarketov a kazdemu mozgovemu vozickarovi jednu dat.yoby píše:Ale jezdí a mnohem rychleji, ale jako ve všem se jde cestou nejmenšího odporuZa minimálních nákladů a rizik co nejvíce vybrat
No to hej, s tym suhlasim.. a ja som si len roil srandu preto ten smajl na konci...Lachtan píše: Když nezastavíš, tak tě k tomu donutí, třeba i střelbou - a naprosto oprávněně.
Neoznačené policejní vozy se používají i v ostatních zemích (osobní zkušenost z D, A) a jestli jste to ještě nezaregistrovali, tak to má oporu v zákoně - tzn. je to zcela legální.
Maník v Toyotě je de..nt non plus ultra - holt to bude mít o to dražší, ale to je jeho problém - holt lidská blbost je opravdu nezměrná![]()
když porušuju zákon, nebo předpisy, tak musím počítat s tím, že mi to nemusí projít a že za to zaplatím.
Ale o tom by se nedalo natočit akční zpravodajství do televizelucki píše:tym keby sa riadili, tak nemusia mat nadupane pasaty, ale stacilo by za kamion papuc a ist na parkoviska hypermarketov a kazdemu mozgovemu vozickarovi jednu dat.
jjj to ma nenapadlolakio píše: viktor, nejak sa nam tu mnozia agresori na pinduroch
110-130mr1 píše:1)
Tak pánové - a ruku na srdce - kolik jezdíte po dálnici?
Tak já se přiznám bez mučení, že 180 už dávno nejezdímmr1 píše:1)
Tak pánové - a ruku na srdce - kolik jezdíte po dálnici?
Já se teda bez mučení přiznám, že když to situace dovoluje (slabší provoz), jezdím na CC kolem 160-170.Kousky dávám rychleji. Zrovna teď-v sobotu – někde kolem Jihlavy mě neuvěřitelně sr.la dvojice červených vochcávijí RS, blikající dálkama už někde kilometr zamnou. No tak -vím, že je to dětinský- ale někdo jim musí ukázat, že ochca není žádnej zázrak, a že jsou i jiný auta na dálnici, co by mohli... tak kolik jezdíte? 130?
2)
Nedělě, 10.5., kousek před CZ hranicí jsem se kapinu rozjel, předjížděl kolonu, pak jsem se chtěl zařadit, ale nedalo mě to-když jsem byl tak rozjetej, tak jsem vzal ještě civilní passat B6 1,9 pumpedýýýze. Kousek pře Drasehofenem. Proto sem ubral, poté vyřadil a dojížděl k obci na N, v tom vidím ve špíglu blikání a majíček. Stálo mě to 35€. Takže civilní křápy jezdí opravdu ve více zemích. Vím minimálně ještě o D, I, E. Nevím jak F, ale myslím, že mě to taky někdo říkal.
obdivuju tě a chtěl bych bejt jednou jako tydawide píše:Mne netreba ani dialnicu... Postacia mi aj slovenske cesty(typu: "sama jama") a medzi dedinami som minule zahliadol rucicku rychlomeru nad 170km/h, a to bola tazka mazda 626, 2.0 benzin, 16V,... Som zvedavi co budem robit s Volvickom
Dakujem... a to vedla mna sedel otec, najrv som chcel ist ako slusny vodic kedze nam na SR schvalili novy cestny zakon so zvysenymi pokutami, ale otec mi povedal, ze sa ponahla a aby som pridal.. tak som pridalOndra. píše:obdivuju tě a chtěl bych bejt jednou jako ty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé