III.Sušický 2009
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Mitsubishi Challenger
-
-
-
- Vůz: XC70 B5244T3 '02
III.Sušický
tomass: Hradba z cihel je naprosto nejvic vystihujici!
-
III.Sušický
My s Janinou také MOC DĚKUJEME celému organizačnímu týmu v čele se Zdeňkem, blondýnou a Honzou za skvěle připravený sraz
Počasí se Vás pokoušelo zlomit, ale vy jste se nedali a vše bylo super. K vystoupení Fandy Nedvěda a Honzy alias Karla Gota myslím není co dodat
Jednu velkou chybu přece ale tento sraz má a sice tu, že se oněm mluví a píše v minulém čase, takže už se těšíme na IV. Sušický 

-
III.Sušický
Tahle akce prostě neměla chybu. (No, až na tu vlezlou noční zimu.)
Takže tisíce děkovných dopisů Zdendovi a všem ostatním, kteří se o to zasloužili, posílají Iva a Viktor.
Takže tisíce děkovných dopisů Zdendovi a všem ostatním, kteří se o to zasloužili, posílají Iva a Viktor.
-
-
III.Sušický
Díky moc za báječný, skvělý, pohodový a naprosto bezkonkurenčně nejlepší třetí sušický MAXIsraz. Bylo to SUPER a příště větší trasu na pěší výlet, těch pár kilásků nebylo nic moc 

-
III.Sušický
Myslíš něco jako pěší spanilku?Miras píše:Bylo to SUPER a příště větší trasu na pěší výlet, těch pár kilásků nebylo nic moc

-
III.Sušický
Ahoj přátele,
dovolte, abych Vám za náš organizační tým moc a moc poděkovala za hojnou účast. Myslím si, minisrázek se velice vydařil. Počasí bohužel trochu zazlobilo, ale myslím, že nás to nerozhodilo. Moc děkujeme všem za pomoc, bez které bychom se asi zbláznili. Díky za skvělou náladu, která panovala celý prodloužený víkend.
Tak snad za rok...
dovolte, abych Vám za náš organizační tým moc a moc poděkovala za hojnou účast. Myslím si, minisrázek se velice vydařil. Počasí bohužel trochu zazlobilo, ale myslím, že nás to nerozhodilo. Moc děkujeme všem za pomoc, bez které bychom se asi zbláznili. Díky za skvělou náladu, která panovala celý prodloužený víkend.
Tak snad za rok...
-
- Vůz: Volvo S60D5 a V70 AWD
III.Sušický
Také chci poděkovat za skvělí mini(maxi) sraz a za super partu lidí :pij:
Organizátorům patří jako vždy veliké díky
OT: Doktor nejen že zachraňuje životy, ale na sraze furt zachraňoval mne i moje auto
Doktore díky 

Organizátorům patří jako vždy veliké díky

OT: Doktor nejen že zachraňuje životy, ale na sraze furt zachraňoval mne i moje auto

-
- Vůz: 744, B230E, 89 - Dalek
III.Sušický
I ródina Doktoří se přidává s velkými díky
Konečně jsme vyvezli Růžovku a Éliška byla táák hrdopyšná
Všem kteří se o nás starali děkujeme
Bylo to super 

Konečně jsme vyvezli Růžovku a Éliška byla táák hrdopyšná

Všem kteří se o nás starali děkujeme

-
- Vůz: S40 2.0D '04
III.Sušický
Nemohl jsem se celého srazu zúčastnit. Pouze na hodinku v pátek do tábora a pak sobotní spanilka. Bylo to super, príma lidi, úžasný auta. Díky za hezký zážitek.
3 minuty před výjezdem - čelo kolony
3 minuty před výjezdem - čelo kolony
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: S40 2.0D '04
-
III.Sušický
Navrhuju přejmenovat Élišku na Pinklady.Doktor 1 píše:I ródina Doktoří se přidává s velkými díky![]()
Konečně jsme vyvezli Růžovku a Éliška byla táák hrdopyšná![]()
Všem kteří se o nás starali děkujemeBylo to super

-
- Radní
x 1
III.Sušický
Tak Miras si holt dá pěší výlet na Poledník, včetně výběhu na rozhlednuMiras píše: Bylo to SUPER a příště větší trasu na pěší výlet, těch pár kilásků nebylo nic moc

-
- Vůz: Volvo 760 GLE 1989 D 24 TIC
III.Sušický
Damy a pánové, co dodat, padesát aut je padesát aut a stodvacet lidiček je stodvecet lidiček. Ani nemáte tušení co to pro mne znamená, se stále scházet s tak bezva lidma jako jste vy všichni dohromady, jak ty co dojeli a nebo ty kteří z jakéhokoli důvodů nemohli přijet,strašně moc děkuji své manželce ,ta má obrovskou zásluhu na celém MAXIsrazu od celého počátku až do samého závěru i to včerejší večerní pivko,miláčku díky
,budu jednotlivě jmenovat lidi kteří mě pomáhali v kempu i mimo něj ,protože si jich moc vážím a zaslouží si to,asi je všechny neznáte podle jména ale já jo a byli super,Roman alias Fernet, kuchař,pingl ,výčepák v jedné osobě,Honza to samé,Jaruška ta je ze Sušky ,Milan,Éliška ta je Honzova,Jrkovi T. Honzovi řídič,VanTomasovi a Medvědovi,Michalovi za ozvučení všeho co se dalo a jeho skvělé jízdě při natáčení spanilky ,Márfimu a Márovi za neustálé se starání o vše co se dělo při spanilce,Monče od Márfiho ,Babánkovi, Františku Nedvědovi,Romanovi za Sušky a jeho ženě Radce,Doktorovi za jeho zdravotnickou péči kolem srazu a za jeho vystoupení a přednášku
, které jsem se s časového důvodu nemohl zúčastnit,Danovi za kameru po celou dobu srazu a jeho ženě Liběně za všepomoc ,Jarušce v Milli ,Jirkovi v Běšinách ,Bobika za stan,Martinovi (kemp), DSPO v Sušici, záchrance v Sušici ,policii ČR, městské policii, Pavlovi a Robertovi s AUTO HASE za super soutěž a super ceny a Hubertovi že byl a nesklamal,no prostě všem co nějak malonko pomohli a hlavně Vám že jste přijeli a udělali tu bezva atmosféru při které se dalo malonko relaxovat :pij: :pij: :kuch: :kuch: :spat: :spat:
. No co dodat na závěr mého kecání,prostě ještě jednou díky a NĚKDY PŘÍŠTĚ :!: :!: :!: Zdenek
PS. proboha jestli jsem na někoho zapoměl, tak mu také děkuji

PS. proboha jestli jsem na někoho zapoměl, tak mu také děkuji

-
- Sponzor fóra
- Vůz: XC70 P3 S80 P3
III.Sušický
super super super. na naši premieru to nebylo vůbec špatný
, skvělá atmosféra, skvělý lidi. Dík patří Zdeňkovi a Janě a jeho realizačnímu týmu za to, že jsme se rozhodně nenudili. Pozdrav letí Jarce a Robertovi, Honzovi s60, Doktorovi. Díky Driverovi za ukázku jeho vylazený V70
pár fotek a na zbytek dodám odkaz...

pár fotek a na zbytek dodám odkaz...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V70 D5- D5244T - 2,4 l - 2003
III.Sušický
Na tachometru přibylo téměř 800 km, na kartě ve foťáku asi 100 fotek, v naší paměti se uložilo velké množství dojmů a v srdíčku spousta radosti z perfektního setkání se stejně "ujetými" přáteli. Všem pořadatelům i účastníkům poděkování z Moravy za mne i syna Honzu a Pavlu. Cestou zpět jsme si konečně vychutnali krásu okolní krajiny, když ve čtvrtek vše proběhlo v hustém dešti, tmě a blescích.
Dodávat cokoliv dalšího by bylo jen pověstným "nošením dříví do lesa".

-
III.Sušický
Něco k programu a zábavě ,neskutečně se ve čtvrtek vyšvihli naše děvčata, doufám že zde bude nějaké foto, oheň na čarodejnice byl velice povedený i když někteří jedinci byli nadrženi s buřtíkama a byli opečeni také
, oslava prvomájového dne byla opravdu famózní, sakum prdum se fším fšudy, akorát nebyla Švorcka
,potom ukázka záchranného sboru byla velice dokonalá,potom odpolední střílečka (chlapci se vrátili fšici
) a stromolezení na Fufernách bylo prý velice náročný,sobotní spanilá jízda spojená s výšlapem k jezeru (tam a zpět 8km) byl dobrý(zase někteří remcali páč směrem tam jsme se trochu rychleji prošli,no bóže
)večerní program nebudu popisovat(nemám tolik času) 

-
III.Sušický
Za sebe taky SUPER. Holky si to moc užili a zážitky vyprávěli v sobotu až do 22:00 hod. Akorát nevím jestli se tam příště ještě vejdeme. Počasí nás nerozházelo, holky sice většinu času trávili v gumovkách, ale vůbec jim to nevadilo, spíše naopak.
Takže ještě jednou moc díky a to hlavně orgánizátorům, protože s tím byla spousta práce, ale všechno klaplo na 1. Sobotní spnilka s obědem po cestě a výletem k Černému jezeru byla úžasná. Akorát asi budu muset navštívit paní Element5-ovou, protože mám namožené krční svalstvo, jako jsem nosil Terku na krku (přece jenom 8 km za 2,5 hodiny bylo na ní trochu moc).

Takže ještě jednou moc díky a to hlavně orgánizátorům, protože s tím byla spousta práce, ale všechno klaplo na 1. Sobotní spnilka s obědem po cestě a výletem k Černému jezeru byla úžasná. Akorát asi budu muset navštívit paní Element5-ovou, protože mám namožené krční svalstvo, jako jsem nosil Terku na krku (přece jenom 8 km za 2,5 hodiny bylo na ní trochu moc).

-
III.Sušický
Lachtane díky za foto,koukej si příště mezi nás na chvilku sednout na kafčo 

-
III.Sušický
Ahoj všem
Bylo to naprosto geniální...maximální relaxace a setkání se skvělými lidmi
Díky všem kteří se na srazu podíleli a kteří se účastnili
BYLO TO KRÁSNÉ

Bylo to naprosto geniální...maximální relaxace a setkání se skvělými lidmi

Díky všem kteří se na srazu podíleli a kteří se účastnili

BYLO TO KRÁSNÉ

-
- Moderátor
III.Sušický
Není zač, když už to nešlo autem s holkama (Lachtáně je nemocnéneuman zdenek píše:Lachtane díky za foto...

No jo, teoreticky by to bylo možné, ale to by ten sraz musel být trošku jinde a ne, že na mě bude koukat (a ještě poměrně z blízka) půlka sídlištěneuman zdenek píše:...koukej si příště mezi nás na chvilku sednout na kafčo

-
III.Sušický
SQĚLÝ sraz jako vždy neni co dodat. Brzy naviděnou