Zdravím, potřeboval bych poradit...
Jelikož mám nová kolečka, tak stojím před dilemou jakou barvou udělat brzdiče (budu měnit kotouče a desky, tak to vezmu všechno při jednom)...zelená (jako barva auta), červená nebo černá? Zatím jsme se shodli na černý, červená by asi moc svítila...nějaký nápad? Díky
Ja by som tam dal zelenu, trosicku svetlejsiu alebo rovnaku aka je farba auta, cervena mi tam k nicomu nejde a cierna by zanikla to by si si pokojne mohol nechat take ako mas teraz. Takze najlepsia asi bude zelenam farba...
Souhlas, černá, i mě to čeká ale nechce se mi do toho :?
_________________ https://www.zidekmir.cz/ - Volvo diagnostika s úsměvem, v Brně zdarma :-)
Oprava přístrojovek a jiné elektroniky z S/V/XC s doživotní zárukou :-) tel. 602749614
Žádnou pouť bych z toho nedělal, takže černá nebo grafitová, popřípadě na brzdičích (ne na středech kotoučů) by možná dobře a decentně vypadala a byla i docela vidět světle zlatá jako je ten prostřední brzdič:
Do čeho bych se asi nepouštěl je stříbrná, protože to bez laku vždycky bude vypadat jako roura od kamen :?
zdarek hele co se mě týče tak ja sem to natřel řervenou a vzadu , sou kombynovaný tak buben černě a paknu červeně , ale chtěl bych zkusit tuhle sadu , ale nevym jestli se to nezozteče když je to z plasu
_________________ moje 760 GLE turbo diesel D24T r.v 1985 , overdrive M46, přestavba na D24TIC a po go motoru .
táta s mámou v70 ll D5 r.v.05