jsem se sekl, no... nevadí, o rozdělovač se neboj, hlavně, ať si neutopíš karburátorOndra. píše:co to je rozdělovač

jsem se sekl, no... nevadí, o rozdělovač se neboj, hlavně, ať si neutopíš karburátorOndra. píše:co to je rozdělovač
Mno copak ted v lete, ale v zime, to budou imperialisti cumetneuman zdenek píše:no prostě bomba
:trunk:Výska píše:Luxusní kousek, takhle zachovalý auto je sen....
Doufám že záchranka stála poblížkarlos píše:a to nevíš, že u toho tak slintal, až mu kapalo od huby![]()
záchranka ne, ale můj černej pohřebák stál připravenyoby píše:Doufám že záchranka stála poblížAbys neměl na svědomí radního
ne-e, neživí mě to...jen mě to baví + si rád hraju s PhotoshopemDanniel74 píše:Tak pánové, nádherný fotky, autor je profi fotograf??![]()
Jak to, žes nezavolal? Přišel jsem o parádní fotku eRka s radním u hradu...karlos píše:Tak hoši, když jste tak vehementně stáli o fotky Volvo + slečna, tak jsme se rozhodli, že vám se Zdendou uděláme radost...tady zatím menší ochutnávka - celá galerie, až ji dodělám
neboj, zavolám - dnes to bylo dopoledne docela narychlo a nakonec jsme sjezdili půlku středočeského kraje a na Hradě jsme byli asi jen 5minelement5 píše:Jak to, žes nezavolal? Přišel jsem o parádní fotku eRka s radním u hradu......
...
tuhle slečnu si chráním jak oko v hlavě,vybral jse si ji sám protože jsem tušil že to bude dobrá volba a dle mého soudu, povedlo se ,fotilo se na různých místech stredočeského kraje a stálo to za to,jak píše Karlos, je se na co těšit, těšte se takéDanniel74 píše:Tak pánové, nádherný fotky, autor je profi fotograf??![]()
A ta slečna či mladá paní je velmi, velmi, velmi charismatická.![]()
Pouze, jsa zcela fascinován dodám - JEN TAK DÁL.
Uživatelé procházející toto fórum: THOmasoj