Většinou se mi takhle umístěný moc nelíbí, ale tyhle tam sedí hezky

Bezramínkový stěrače dělaj oba výrobci a myslím, že v rámci VRZČ byli vždy oba hodnoceni dost vysokoUrvanej píše: Podle voka to vidim na Sheron a ne Filson
Jenže já ho mam, ale ve skřínivityjan píše:Já ho taky nemam
Depa, ani Filson ani Sheron, tohle jsou poctive Bosch Aerotwin, které kupoval ještě Němec. Oni furt fungujou, tak není důvod je měnit, i když jsem taky spíš zastáncem klasických.Urvanej píše:Podle voka to vidim na Sheron a ne Filson
zase jsi mě předběhnulkV8ba píše:Další menší upgrade - prahové lišty a devadesátkový kliky
asi tak ( a nebo má,ale ve stodole pod ponkem)3m3 píše:Nekdo holt ma a nekdo nema
Jojo upravím M56Ondra. píše:třeba taky jednou vyrosteš
Až budeš mít svor,pak předchozí větu zedituješ na "není to žádná sranda".Pavel K. píše:Dneska jsem řádil na parkovišti s devítkou s otevřeným diferákem a taky je to kopec srandy.
Nádhera a velká gratulacekV8ba píše:Tak po delším hledání jsem jí našel. Vyrostla v Holandsku a na důchod jsem si jí přivezl do Čech. Má vše co má T-5R mít, včetně nějakých neduhů a mušek, ale zatím jsou to jen prkotiny. Bylo o ní vcelku dobře staráno, takže teď po výměně poloosy, gum, všech filtrů, olejů v motoru a převodovce je to sednout a jezdit, samozřejmě jenom v neděli do kostela
Že budu muset spálit trička FWD sucks jsem si vědom.![]()
Ještě děkovačka Účkovi za support s dovozem
Uživatelé procházející toto fórum: honzs, Tarkin