Po vybrani koberca a sedaciek(prednych, zadne su len opierky) Koberec prev vycistenim Koberec po vycisteni Podlaha po vycisteni a natreti zakladnou farbou
lucki píše:no makas na tom dost. vsetka cest.![]()
taky detail, stierac na zadnom okne vyzera ako keby umrel. odsrobuj ho a pootoc trosku, aby len tak nevisel.
na Rally PO som nebol nakoniec, a ano auto ma aj TP a je docasne odhlasene...maros127 píše:Tak na rally prešov som bol aj ja škoda že som sa nezbadal skor. Inak mám otázku má auto TP+ŠPZ? akosi nebola o tom zmienka
To je přesná diagnóza slabé baterie, resp. slabého napětí v rozvodech. Napětí stačí na zamčení dveří a třeba spuštění rádia, ale ne na nastartování. Takže bych začal od baterie - jak je stará a kdy jsi ji naposledy nabíjel? Také bych zkontroloval popř. očistil a dotáhl kontakty na baterce a když to nepomůže, tak zkontroloval ukostření.dawide píše:Vsetky pristroje shasli, bolo pocut len tuk tuk, elektrika v celom aute nejako zmyzla.
To napadlo aj mna.. musim s tym cim skor nieco spravit..Tom480 píše:To je přesná diagnóza slabé baterie, resp. slabého napětí v rozvodech. Napětí stačí na zamčení dveří a třeba spuštění rádia, ale ne na nastartování. Takže bych začal od baterie - jak je stará a kdy jsi ji naposledy nabíjel? Také bych zkontroloval popř. očistil a dotáhl kontakty na baterce a když to nepomůže, tak zkontroloval ukostření.
Teplotni cidlo? Uz se to tu myslim parkrat popisovalo, nekde to najdes.kubavlc píše:Ja mam jinej problem, nebo resp. zajimavost.Pokud neni nad cca 18 stupnu tak startuju nadvakrat a to tim zpusobem, ze napoprve to jakoby chytne, ale hned chcipne, napodruhy to pravidelne chytne krasne.Cim to?Palivak bych vyloucil, protoze pokud je teplo, je to v pohode a startuju na poprve.Nechat natahat cerpadlo a pak startovat-zadny rozdil.
Kdyz uz tu resite tenhle symptom tak se sem vecpu - jak je to u sedmikil, teplotni cidlo vody je na chladici, a cidlo teploty vzduchu je integrovany do vahy vzduchu?Tom480 píše:Teplotni cidlo? Uz se to tu myslim parkrat popisovalo, nekde to najdes.
Hmm...mam neturbo, na hadici ani v airboxu zadny cidlo nemam... A co se tyce cidla teploty motoru tak to slysim poprvy...myslim ze je jen cidlo teploty vody...lucki píše:u turba je to myslim v tej vahe, u neturba je to priamo na hadici. cidlo teploty motora je z vodicovej strany a su vraj dve. cidlo teploty vody neviem kde je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé