Tak v tom případě se dobrovolně hlásímIng.Magor píše:řekl bych, že bych byl bez šance.martines píše:To si primo rika zmerit sily s nejakou V70R... Uuuuu

Na "Inzenyra" jsem zrovna myslel...

Tak v tom případě se dobrovolně hlásímIng.Magor píše:řekl bych, že bych byl bez šance.martines píše:To si primo rika zmerit sily s nejakou V70R... Uuuuu
...jasne my to chapem.. nedelni vyjizdky do kostela a vobcas do kauface pro housky...martines píše:až to chipnu tak se ozvu,bude 300 vs.300 ale kdy to nevím.Koupil jsem si auto zcela pro jiný účely.
špatně, abych nasral sousedaHajcus píše:...jasne my to chapem.. nedelni vyjizdky do kostela a vobcas do kauface pro housky...![]()
![]()
![]()
nemáš tam Kčko navíc ? 4kk beru jako 40,000martines píše:repase mě vyšla na 4kk.neuman zdenek píše:to je nádhera,co si za to dal?
Koukám že ty Satellity toho přes zimu najezdí víc, než kdyby byly na autěwickey píše:to by teoreticky slo, jen bych to musel zaslat z cr a taky si je v cr vyzvednout - zaslani mezistatne stoji nekrestanske penize. zkusim jeste neco vykoumat tady a kdyz nebude, zneuziju te.
Uživatelé procházející toto fórum: 3m3, S60 GOLD, Sadam