Kdo má 850 2.0 turbo s LPG (sekvenčním)?
- Autor
- Zpráva
-
Měl bych nějaké dotazy ke spolehlivosti, zkušenosti a vůbec
Italské kombi 1994

-
- Vůz: 244 B23E
Určitě Ti budu schopen odpovědět až to auto koupím. Očekávám, že v tom okamžiku už ale nebudeš mít žádné otázky, protože se ptáš kvůli tomu samému autu 

- Vůz: V60
Myslim ze se ani jeden nemate ceho bat, zvlast pokud je v aute jiz namontovany sekvencni vstrik ( ekvivalent vicebodoveho vstrikovani u benzinu ). To je v moci RJ a vsechny cidla slouzici k provozu na benzin jsou pouzivany i pro jizdu na LPG, tzn. akorat to nevstrikuje benzin ale plyn. Jak a kdy je ekvivalentni benzinovemu provozu, tedy neni co by bylo spatne. Nebojte se toho...a kdyz sezenete pekny kousek bez LPG za dobrou cenu, da se dodelat tak, ze v nakladech to ma prumerny cech za 2 roky zpet. Ja osobne za rok, pocitam ze pokud chcete LPG, tak z duvodu ze potrebujete jezdit, a to dost, takze pak se tahle doba taktez zkracuje.
Ja jsem mel po ujeti cca 9t km na benzin cenu na km 2,9 ( to jsem jezdil kdyz litr = 32 ), ted po 14t km na LPG jsem vcetne porizovaci ceny za novy system ( petival, 200 koni, 850 T5 by byla to same ) jsem na 4,2Kc. Obvykla cena za pouze palivo stagnuje mezi 1,2 - 1,7 Kc na km dle stylu. Za jak dlouho myslite, ze se dostanu pod 2,9?
Jsem spokojen a co se techniky tyce, nebojte se toho, dneska je to natolik sofistikovane, ze ani nepoznate ze to auto ma nejake LPG namontovane. Jak z vlastnosti, smradu tak i spolehlivosti.
Ja jsem mel po ujeti cca 9t km na benzin cenu na km 2,9 ( to jsem jezdil kdyz litr = 32 ), ted po 14t km na LPG jsem vcetne porizovaci ceny za novy system ( petival, 200 koni, 850 T5 by byla to same ) jsem na 4,2Kc. Obvykla cena za pouze palivo stagnuje mezi 1,2 - 1,7 Kc na km dle stylu. Za jak dlouho myslite, ze se dostanu pod 2,9?

Jsem spokojen a co se techniky tyce, nebojte se toho, dneska je to natolik sofistikovane, ze ani nepoznate ze to auto ma nejake LPG namontovane. Jak z vlastnosti, smradu tak i spolehlivosti.
No jó, chce to dát zálohu...HonzaA píše:Určitě Ti budu schopen odpovědět až to auto koupím. Očekávám, že v tom okamžiku už ale nebudeš mít žádné otázky, protože se ptáš kvůli tomu samému autu