No - na té 70tce vypadají nějak divněBOSON píše:A co třeba tohle?![]()
http://cm.aukro.cz/item779346180_pridavna_svetla_xenon_35w_hella_z295.html

(to už by jsem je raději nacpal za gril)
No - na té 70tce vypadají nějak divněBOSON píše:A co třeba tohle?![]()
http://cm.aukro.cz/item779346180_pridavna_svetla_xenon_35w_hella_z295.html
Já bych okolo grilu prošel, a hodil je rovnou do kamenLachtan píše:...(to už by jsem je raději nacpal za gril)
Třeba Fordy to tak mají (třeba Galaxy 08 co koupil kamarád) - automatický světla... na voliči světel máš polohu automatika, a auto rozsvěcí a zhasíná podle intenzity okolního světla, vřadit do toho denní svícení už by asi neměl bejt problém (galaxy má jenom takový bludičky v mlhovkách, který se rozsvítí když auto odemkneš dálkou, abys ho před sámoškou poznal, a pak tuším svítí furt)Lukaso píše:hm...zajímavý...no mě by se denní líbilo, ale jen v případě že by to šlo nějako propojit s tím čidlem co je v interiéru, který měří intenzitu světla a podle toho třeba rozvicuje tlačítkaka a nebo tlumí navigaci...to by bylo dobrý, že by se o to člověk nemusel starat...ale to by asi musel být velkej bastl...
jooo tak s tím souhlasím, měl jsem Mondeo a v zimě to byla fakt pohodička, chvilku počkat, setít a hurá, žádný škrábání....na druhou stranu - bufík je bufíkdali píše:Já bych to bral tak, že Ford na Volvu s některýma užitečnýma fíčurama šetřil... namátkou ještě třeba vyhřívání předního skla se taky do Volva nedostalo.... Hlavně že se do dneška prsí s T5kou ve všem kam se vešla
to je jediny sposob ako maju fungovat legalne denne svetla.karelvolvo píše:Taky nechápu dávat tam nějakou automatiku prostě klasické zapojení dvě obyčejné relé nastartuju rožnou se světla pro denní svícení pokud zapnu třeba jen obrysky nebo až potkávačky tak se mi vypnou.
čekal jsem, že ten bufík bude fungovat mnohem dřív, jakože skoro hned, ale trvá mu to nějakou minutu, než začne začne foukat teploLukaso píše:jooo tak s tím souhlasím, měl jsem Mondeo a v zimě to byla fakt pohodička, chvilku počkat, setít a hurá, žádný škrábání....na druhou stranu - bufík je bufík
A to ti nakukal kdo ? Moje 740 je má z výroby a sposta dalších 7xx také.lucki píše:
integrovane denne svietenie ma uz 480tka... ostatne volva su vyvojovo pozadu
no jo ale to si chlapče musíš nejdřív zajet do volva, nechat tam 12 tisíc za 5 minut práce a kus binárního kódu a pak si můžeš nastavit že máš auto v 7 ráno vytopené...hayney píše: čekal jsem, že ten bufík bude fungovat mnohem dřív, jakože skoro hned, ale trvá mu to nějakou minutu, než začne začne foukat teplo
díky za tip. ale moc mi to nešmakuje. budu muset ještě jednou potkat drivera a pořádně mu omrknout tu jeho instalaci. ale pořád se mi to tam nechce dávat...Ozyy píše:K dennímu svícení zkus třeba toto http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/volvo-v70-sportovni-tuning-maska/foto/4/
Pavluňa píše: PS:ja HID mam
1. mam origaGabe píše:Promiň, ale HID ti v noci nic neřeší. Svítí jako kráva před auto a tím to končí. Když zaprší, vidíš úplný kulový. Když přepneš na "žlutý dálky" vidiš stejný prd a hlavně - oslňuješ všechny proti tobě.
Proč skutečné xenony stojí raketu? Protože na nich týmy inženýrů a odborníků tráví desítky hodin v temných tunelech při vývoji a další peníze potom samozřejmě stojí jejich zpracování a výroba. No a potom přijde chytrák, který se jejich "zbytečné práci" vysměje a za 3000,- si koupí vlastně to samé a na benzínce to vymění
Tak a teď očekávám smršť obhajob všech majitelů HID sad.
vím kam míříš, dá se s tím souhlasit, problém je ale v tom, že po tzv "krizi" jsou i stejné produkty levnější....jarek.krizan píše:Ano je to tak, umíme vyrobit všechno levněji a mizerněji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé