Ja mam predek vyresenej,ted resim jak udela LED do zadnich lamp. Ty prouzky co kopirujou tvar svetel. Abych byl videt ze vsech stran. v hlave to mam uz vyreseno jen to zrealizovat.
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
Ekky píše:Ja mam predek vyresenej,ted resim jak udela LED do zadnich lamp. Ty prouzky co kopirujou tvar svetel. Abych byl videt ze vsech stran. v hlave to mam uz vyreseno jen to zrealizovat.
Vykraknul jsem nefunkcni mlhovky (parabolky) a dal to do nich. Skla a drzaky jsem zachoval. Jen musim poresit nejake to utesneni,pac tam lita voda. Svetla jsou vodotesny ale zasira to sklo ze vnitr.
hajnej píše:A co na to na technický, že vlastně nemáš mlhovky?
Přední mlhovky nejsou v povinné výbavě (jedná se pouze o příplatkovou výbavu).
Já to mám stejně a na STK mi neřekli vůbec nic (jen se zeptali jestli tam mám denní svícení).
Přinejhorším jim může vadit že máš tlačítko a mlhovky ne.. v tom případě vyměnit tlačítko za záslepku a je to OK.
Tome, drive nez zevnitr ti skla zacnou degradovat zvenku. Tady by mel taky pomoci navod od Ekkyho a tedy velmi jemne zdrsnit plast svetel, hodit na to 3 vrstvy cireho laku a mas zakonzervovano. Chystam se na to v dohledne dobe. Jen to chce svetla na 2 dny ven...
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Haben píše:Tome, drive nez zevnitr ti skla zacnou degradovat zvenku. Tady by mel taky pomoci navod od Ekkyho a tedy velmi jemne zdrsnit plast svetel, hodit na to 3 vrstvy cireho laku a mas zakonzervovano. Chystam se na to v dohledne dobe. Jen to chce svetla na 2 dny ven...
Na ten lak se taky chystám. Myslím si právě, že vlivem velmi vysokých teplot ten plast může degradovat i přes aplikovaný plast a nebo jsem už viděl i prasklé plasty. Každopádně je to dobré řešení s tím lakem a navíc o tom mluví i Vida.
Opravdu musí světla ven?
Tak ven nemusi, ale musis mit malo prasne prostredi, nesmi ti na to prset, sviti slunce. Pokud mas garaz, proc ne. Venku to delat je dle mne blbost
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Jinak ty mas halogeny, tak ty zevnitr vydavaji vyrazne vice tepla jak moje xenony, tak to bude mit vetsi vliv na degradaci zevnitr
Proto to Ekky radeji poznamenal. Ale jestli ma dobrou zkusenost, sviti vyrazne, cena je fajn a bral bych je. Protoze co vidim casto za bludicky na autech, to je des a pokutoval bych to.
Kluci netusite kolik prachu jsem uz za to vyhazel nez jsem narazil na neco co opravdu poradne sviti. 4 druhy urcite a nebyly to zadny levny. Nic pod 1000,-
Spoustu sad DRL jsem namontoval na kamiony a všechny do roka a do dne byli po smrti !!! Mám na V70-ce AHD jsem naprosto spokojen jen si chci dodělat vypínač abych je mohl používat i s obryskama a ještě je chci koupit i na V40-ku tam mám xenony ale už si to říkám dva roky
jako denní svícení používám mlhovky, ještě žádný silniční kontrolor mě nesejmul, svítí to to přiměřeně jako denní svícení. Jen mám problém. abych pustil mlhovky musím pustit i obrysovky. nejsem moc přes elektřinu. co musím zapojit a co odpojit, abych zapnul spínačem mlhovky na C70 a nemusel pouštět obrysovky, osvětlení palubky a pod. ale pouze jen mlhovky?