páč tomu nerozumějal-pacino píše:Zdendo,vůbec netušim,koho jsi tím myslel![]()
každopádně díky za oba za podporu...málokdo přizná,že se mu ten pekelnej stroj líbí a že nám drží palce:prace:
Dík Zdeňo..zítra jí uvidíš,ale už je částečně rozebraná...neuman zdenek píše:Láďo moc držím palce v renovaci,nebude to nic lehkého ale ty máš po ruce toho blázna, tak že to je super výhra,a potichu ti závidím, pst
Dík martines...každopádně do originálu půjde...martines píše:Čumím sem do tohoto vlákna každou chvíli a ještě jsem nedal žádný komentář.Tož ti samozřejmě taky gratuluju.Jak říkal Zděnda,máš výhodu v zázemí,takže to ti půjde lépe než si možná jiní myslí.Ještě jednou gratulace.![]()
![]()
jo a nezapomeň,původní stav
Tjnal-pacino píše:Dezerter,hlavně že čas na nějaký 300ps M5 Power by Alpina si čas najde,mizera,...
jj moje řeč,jsem rád že nejsem za blázna sám,když chodím okolo Matyldy tak mám strašně divnej ale krásnej pocitjarek.krizan píše:Tyhle krásný starý kousky mají v sobě něco jedinečného a zvláštního. Je to něco co se nedá vidět, ale musí se vycítit. Člověk pak chodí už kolem relativně hotové renovace a říká si, ještě by to chtělo stěrače předních světlometů. Ti co je viděli, ví o čem mluvím, je to jedinečnost provedení. Originál plechová kola pochromovaná, taky umí svoje. A co teprv leštěná víka motoru a spousta dalších "drobností".
Potkal jsem se vloni ve švédsku s mnoha P1800, a několik ke mě "promlouvalo" tak silně, že jsem z toho byl ještě měsíc "nemocný" . Možná budu za blázna, ale z těch aut opravdu jakoby něco vyzařovalo.
Zkus Mirka Reka - http://www.veteran-calounictvi.cz/ - má spoustu dobrých referencí z mercedesklubuláďa píše:Dík martines...každopádně do originálu půjde...
Nevíte někdo o dobrým čalouníkovi? Pačínův čalouník bohužel až do července nemá čas....
láďa píše:jj moje řeč,jsem rád že nejsem za blázna sám,když chodím okolo Matyldy tak mám strašně divnej ale krásnej pocit
Shodou okolností jsem se k tomu taky nachomýtnul a poslouchav asi tak desátý vzrušený výkřik "Ty kraaaaaaavooooooo!!!!" jsem pochopil rozdíl mezi mnou, obyčejným smrtelníkem, kterému se takové auto sice také hrozně líbí a rád by se v něm třeba svezl, až bude hotové, ale neuměl by na něm udělat ani prd, a skutečným pravověrným volvistou ...neuman zdenek píše:dnes jsem měl to štěstí to kouzlo vidět na vlastní oči,to auto je samosebou běh na dlouhou trať ale není to tak hrozný jak si zde mnozí myslí, jen jsem při cestě domů nabyl dojmu a ten pocit mám ještě teď ,to auto má něco co si vzláštního,budete si myslet že jsem se zblázníl ale měl jsem dojem při obcházení toho nastávajícího krasavce,že tam byl bývalí majitel a osahál to auto se mnouto auto bude krásný a Láďovi a al-pačínovi moc držím palce
děkujem že si nás zbavil těch kecalůLachtan píše:Trošku jsem to tady pročistil od nepodstatných zbytečností a stupidit![]()
L.
Děkuju Lachtane za pročištění a za kontakt na čalouníka,ale včera jsem sehnal čalouníka. A už mám odvezeny všechny věci k předělání....Lachtan píše:Trošku jsem to tady pročistil od nepodstatných zbytečností a stupidit![]()
L.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé