tam: 4,9l s průměrnou rychlostí 102
po návratu z chorvatska 5,2l s průměrnou rychlostí 87km/h celkem najeto 1791km
(zkazil jsem si to popojížděním v místě ubytování a cestou zpátky v koloně, kde nás to zdrželo cca 1,5 hodiny... )

Ty máš C30 / S40 / V40 / V50 ?Shadow píše:Rovných 5 l, průměrná rychlost 47 km/h dle palubáku, nevím, jak na to přišelPřed Vervou to bylo tak o 0,4 l víc.
Je zajímavé že měřič paliva sčítá každou vteřinu ale u průměru rychlosti to měří od stálé nuli po max a dělí 2.Proto těch 47km a pod.Shadow píše:Rovných 5 l, průměrná rychlost 47 km/h dle palubáku, nevím, jak na to přišelPřed Vervou to bylo tak o 0,4 l víc.
to je celkem na prd, když někde zastavíš na 2,3 minuty a necáš běžět motor, nebo nastartuješ a jdeš oškrábat auto, tak to klesá strašně rychle a můžeš jezdit 130 a stejně si furt na takových hodnotách...udatný bohatýr píše:Je zajímavé že měřič paliva sčítá každou vteřinu ale u průměru rychlosti to měří od stálé nuli po max a dělí 2.Proto těch 47km a pod.Shadow píše:Rovných 5 l, průměrná rychlost 47 km/h dle palubáku, nevím, jak na to přišelPřed Vervou to bylo tak o 0,4 l víc.
Tam máš asi něco špatně, ne? Já mam dlouhodobě kombinovanou cca 8,4... i po Praze mam většinou pod 9l a abych měl nad, tak bych musel jezdit snad jen po městě a nikde jinde.PLJARDA píše:u mně to teď skáče 9,3 až 9,5l , když jezdím Vídeň , tak mi ukazuje 8,9l , níže se nedostanu
Píši jenom to co mi to píše počítač , nikdy jsem to nevyzkoušel naplnit plnou a vyjet a potom spočítatSuGi píše:Tam máš asi něco špatně, ne? Já mam dlouhodobě kombinovanou cca 8,4... i po Praze mam většinou pod 9l a abych měl nad, tak bych musel jezdit snad jen po městě a nikde jinde.PLJARDA píše:u mně to teď skáče 9,3 až 9,5l , když jezdím Vídeň , tak mi ukazuje 8,9l , níže se nedostanu
Když jsem jel párkrát do Vídně s naprosto naloženým autem, tak jsem jezdil kolem 7l (komplet chorvatsko a zpět cca 6,7).
Když jsme jeli do Hrvatska letos, tak jsem měl spotřebu nad 7l a usoudil jsem, že díky lehce podhuštěným pneumatikám, ale ty by ses asi na takové hodnoty vůbec nedostal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé