Tak to zamrzí. Já myslel, že se budou pohybovat jen na dálnici, ale oni maj políčíno i na chrudimákyZEZi píše:Tak vazeni, dneska jsem jel z Pardubic kde jsem se byl objednat na folie na auti.. jel jsem kolem hypky a koukam ze proti jede "orgánovej" passat R36.. byl jsem rad ze jsem ho videl konecne na vlastni kuky.. coz bylo chvilku.. vyjel jsem z pardubic a po rychlodraze predjedu kolonu aut a pote kamion.. nikde nikdo... zapinam cruise... pisu sms.. kouknu do zpetnyho.. a hele.. R36 za mnou... nepekny pohled na tacho..vyradim a cekam na modry strobo... dockal jsem se hnedka... takze na pozemni komunikaci omezene rychlosti 80 me bylo namereno 124km/h...
ale pan policista byl moc ochotny... suma bodova i korunova byla za 30km/h nadlimit... rok se me to nesmi stat znova....
jinak volvo ceka na pana az bude mit papiry z cisticky...
aphex píše: Tak to zamrzí. Já myslel, že se budou pohybovat jen na dálnici, ale oni maj políčíno i na chrudimáky
ja jsem si rikal ze me nechytnou.. a kdyz tak to bude stat za to..eLzyx píše:vrahu a silniční piráte! Dobře ti tak, určitě jsi svojí bezohlednou jízdou všechny omezoval![]()
![]()
btw ... mě až potkaj v přízemním letu, tak mi ty papíry rovnou seberou
Doufám,že až je potkám,budu mít v autě 16V hlavu,větší turbodmychadlo, zdvojené vstřikování,vstřikování vody a převodovku GetragZEZi píše: ja jsem si rikal ze me nechytnou.. a kdyz tak to bude stat za to..
Ty šmejdi jsou ale schopný z toho pašíka vymáčknout 280km/h. Ještě to 4x4 a 5,6 z 0-100 je taky nepříjemný.martinopel píše:Doufám,že až je potkám,budu mít v autě 16V hlavu,větší turbodmychadlo, zdvojené vstřikování,vstřikování vody a převodovku Getrag![]()
![]()
A hyn sa ukáže!!!
Ty šmejdi jsou ale schopný z toho pašíka vymáčknout 280km/h. Ještě to 4x4 a 5,6 z 0-100 je taky nepříjemný.[/quote]aphex píše:[quote="martinopelDoufám,že až je potkám,budu mít v autě 16V hlavu,větší turbodmychadlo, zdvojené vstřikování,vstřikování vody a převodovku Getrag![]()
![]()
A hyn sa ukáže!!!
Mimochodem, Policie disponuje i silnejsimi vozy nez je R36ka ...Jerry mouse píše:Doporucujem kupit od Borisa T5R s 337 PS a to by uz bol aspon vyrovnany suboj !Ale aj tak gratulujem k ulovku!
![]()
:pij:
jasne, nakladakmijohnyS60 píše:Mimochodem, Policie disponuje i silnejsimi vozy nez je R36ka ...Tak aby jste se pak nedivili ... :?:
Ano? a ktorymi napriklad :?: :ryby:ttoommaasseekk píše: Mimochodem, Policie disponuje i silnejsimi vozy nez je R36ka ...Tak aby jste se pak nedivili ... :?:
Jenže s tim si určitě vozí prdel nějakej papaláš se sekretářkou na obědttoommaasseekk píše:Audi A6
4.2 FSI quattro 257 kW tiptronic
Pochybuju, že má tu radarovou výbavu jako passat.ttoommaasseekk píše:Audi A6
Tyhle autíčka vypadají v té bíle moc hezky problém je že je vidím hlavně na Evropské, jak uzavírají kolonu tvořenou třeba tou A8L :?ttoommaasseekk píše:Audi A6
to musi byt u vas silena paranoja..Sibr píše:Jinak ty stříbrné oktávky jsou zloČlověk přibrzdí a pak zjistí že v protisměru jede děda se stříbrnou oktávkou a nosičem na střeše
![]()
A naopak...
Nic se nemá přehánět....aphex píše: Ty šmejdi jsou ale schopný z toho pašíka vymáčknout 280km/h.
Uživatelé procházející toto fórum: georg, Pepino33