Tak mi pripada ze Praha je mesto Volvu zaslibene

Já pozoruju, jak to přibývá okolo baráku, práce, u synkovy školy a tak podobně, a mám pocit, že to jsou spíš soukromá volva, čeho je čím dál víc... (kde parkovala 10 let stará oktávka je najednou 5 let stará v40ka) většinou jsou to tak 5 - 10 let stará auta. Samozřejmě v centru města je ta skladba trošku jiná.FantomaS40 píše:Máš pravdu, za poslední 2 - 3 roky jich přibylo hodně. Taky to pozoruju. Tipuju ale, že tak 3/4 volvíků v ulicích jsou služební auta.
Ve slaném mají naproti mě starou 440, pak po měste lítá pěkná červená 850 limuzína a pak novější XC 90 a V70II. Hranatí dědečci se tady moc nevyskytují. Ale tomu 850-tkářovi bych dal i vizitku za sklo, protože vím kde parkuje, kdybych nějakou měl.MichalK píše:U nás na Žižkově je jich taky hodně. Dokonce tam je jedna V70 téměř stejná jako mám já
. Pak tam je XC70, 850, S80, S40, nějaké 7xx, 9xx i 480. Prostě téměř všechny typy. Jeden čas tam jezdilo i náhradní vozidlo z T6R.
a mávla?????dieselcz píše:Dneska sem videl po ceste na Prahu 1 peknou S60R v modre barve, je to tady fakt parada
pekelnik píše:bohužel toto zaautění má opravdu tu nevýhodu, že se už volvisti zdraví málo. Když někomu mávneš, vůbec si nevšimne a když jo, tak čumí jak vyvoraná myš. v nejlepším případě mávne taky a přemýšlí, co za kamaráda potkal. Tak před 8 lety jsem se dvojí tehdy 244 znal snad každého volvistu v brně. ne osobně, ale podle auta a mávali jsme všichni. Toto v Praze sice samozřejmě nemohlo nikdy fungovat, to je jasné. naštěstí ti hranatí dědečkové (krabice, lednice....) si máváme dál a těší nás to, když potkáme stejného pacoše, jako jsme sami a je jedno, jestli je to praha, brno, vrchlabí, děčín, nebo žatec:D my zvyky držíme. alespoň většina
mega loldieselcz píše:a mávla?????že ne?
Nemavla, ale ma to nekolik duvodu. 1. Stala na parkovisti
2. Ja sem sel pesky
3. A kdybych jel v moji Pume asi by na me stejne nemavla
Tak ta červená C30 není žádné počáteční nadšení. Jezdí v tom chlápek, který pozdravil i mě když jsme vedle sebe jeli po Patočkově na Praze 6.kwak píše: ..... Na mne kupodivu naopak mávala zbrusu nová červená C30ka (asi počáteční nadšení) a pár zánovních modelů .. prostě tak jednou za 14 dnů někdo mávne, ale hardcorový krabicovolvista asi čtyřicítky nezdraví.
Jj o téhle ulici už jsem něco slyšel, ale tam to má pod palcem nějaký gang Neumanů či co :!:neuman zdenek píše:a co jich je v arabský
Jj, tam jsem v pátek odpoledne mával na stříbrnou V70 s dobastěnýma HID světlama a dělali že mně nevidíSibr píše:Jj o téhle ulici už jsem něco slyšel, ale tam to má pod palcem nějaký gang Neumanů či co :!:
Přece nechceš aby se šéfgangster (ka) unavovali nějakým máváním.yoby píše:Jj, tam jsem v pátek odpoledne mával na stříbrnou V70 s dobastěnýma HID světlama a dělali že mně nevidíale holt jsem šel po chodníku notně zazimovanej
Holt nóbl adresa, ty se s chodcema nebavěj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé